perjantai 5. maaliskuuta 2010

Kevät hangilla

Maaliskuinen kevät keli oli aurinkoinen ja loistava ulkoiluun. Lähdin siis loman kunniaksi hiihto lenkille koirien kanssa. Kamu pääsi ensi kertaa mukaan kunnolliselle lenkille. Olihan se ennenkin pienieä matkoja ollut mukana Zorron kanssa, muttei koskaan ollut mukana pidemmällä reissulla. Olin pakannut reppuun mukaan koirille "välipalat", termarillisen kuumaa kaakaota, sekä tietenkin kameran! Reissusta tuli erittäin ihana! Auringon paisteesta sai nauttia ja koirat toimivat erittäin hienosti. Kamu veti Zorron kanssa kuin vanha tekijä. Hiihdettiin sellaiset noin kilometrin ja sen jälkeen laskin koirat irti juoksemaan. Zorro oli tänään ihmeellisen seurallinen ja makoili minun rinnalla koko sen ajan mitä Kamu riekkui milloin minkin kepin kanssa hangessa. Kuitenkin innostuin kuvaamaan ja otoksista tuli aika ihania. Mikään ei ole niin ihanaa, kuin kuvata tällaisessa säässä!

Reissu siis onnistui kaikin puolin erinomaisesti, vaikkei se sen pidempi ollut kuin 2kilometriä (joka on hienosti nuorelta koiralta). Nyt hiihtolomalla olisi tarkoitus tehdä Kamulle kokeeksi pieni verijälki, näin vähän katsoa miten se pojun nenän käyttö lähtee sujumaan. Mutta aika näyttää mitä tästä koirasta vielä tulee. Ja luulen, että mitä vain jos osaa opettaa! Alla vielä surkea video koirien loistokkaasta yhteistyöstä! ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Melko kookas tuo Kamu kun se siinä Zorron vierellä juoksee! :o Hienosti menevät :-)

Hansu kirjoitti...

Ihana tuo video! :)
Ja MAHTAVIA kuvia siun kotisivuilla!!
Onpa teillä ollut kiva retki koirien kanssa.
Nää kelit on kyllä kuvauksellisesti nyt todella loistavia ja miten ihanasti tuo aurinkokin jo lämmittää:)
Ihanaa kevään jatkoa sinne! :)

Maarit kirjoitti...

Aivan mielettömän hienoja kuvia (myös galleriassa)! Tiedän olevani täysin jäävi ja puolueellinen, mutta Kamu on AIVAN MAHTAVA! <3 Ja näyttää tosiaan Zorro jääneen koossa jo jälkeen... ;-)