sunnuntai 9. toukokuuta 2010

ERI, JUK1, PU1, SERT, ROP


Lieksan näyttely tänään, 9.5 oli Kamun ensimmäinen ja ikimuistoinen kokemus! Poika ylitti kaikki odotukset. Hurmasi tuomari Ritva Ridan ja tempaisi ensin ERIn ja sitten jatkoituloksiaan JUK1,PU1, SERT, ja ROP!!!! Omistaja oli aivan myyty, poika oli kehässä kuin vanha tekijä ja hurmasi ihmisiä luonteellaan ja komeudellaan! Pitkä ja mahtava päivä venyi iltapäivään saakka, kun juostiin vielä ryhmäkehässä. Emme kuitenkaan sijoittuneet siellä, mutta hyvin Kamu jaksoi vaikka olikin jo väsynyt!
Iloisin mielin lähdemme Joensuuhun!!

tässä arvostelu vielä;
"9kk. Erinomaista tyyppiä! Hyvä ja erinomaisesti liikkuva. Hivenen korkea kallo, Hyvä ilme, korvat ja hyvä purenta. Pigmentti saisi olla musta. Hyvä ylälinja, hyvin kulmautunut ja liikkuu kaikin puolin erinomaisesti."

4 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA... vielä tuhat kertaa!!! Järjestitte kasvattajalle kyllä sellaisen äitienpäiväjuhlan että tän muistan ikäni! Tämä oli sentään ensimmäinen kerta kun kasvattini esiintyy virallisessa näyttelyssä! Ja MIKÄ TULOS!!! Kyllä minä tiedän että Kamu on IHAN MAHTAVA, mutta hyvä että se tuli selväksi myös tuomarille... ;-)

Ellen kirjoitti...

Onneaponnea Kamulle ja omistajalle! :)

Hansu kirjoitti...

Tätäkin kautta ja joka kautta ONNEA viellä kertaalleen!!!! :)
Siis mieletön alku näyttelyuralle! OOTTE TE PARHAITA!!
Chaka lähettää hellät murinat velipojalleen! :)

Marjo kirjoitti...

Koskaan ei voi onnitella liikaa eli ONNEA!! Kyllä täälläkin on juhlittu teidän suoritusta, paremmin ei näiden pentujen viralliset näyttelykäynnit ois voinut alkaa :-D