sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Mätsäreissä ja Murkkuikää?


Pistäydyimme tänään Nurmeksen mätsärissä, joka järjestettiin ihanasti Pielisen rannalla, Bonban kentällä. Helle jatkuu, 29 astetta sai hieman koirankin veteläksi. Kamu oli läkähdyksissä koko päivän, yritimme kehän alkuun saakka pysytellä varjossa.

Kun pääsimme kehään, Kamu arveli ettei hänen tarvitse tehdä mitään! Olin vähän ihmeissäni, kun Lieksan jälkeen näin paljon käytös muuttuu? Koiruus katseli kehän laidoille kun asettelin sitä, sitten se vänkäsi kääntyä ja hyöriä koko ajan. Kamu piti korviaan luimussa ja vältteli kontaktia. Ei kait murkkuikä pukkaa päälle?
Voitimme parikilpailun, saaden punaisen nauhan, muttemme sijoittuneet siitä pidemmälle enää. Kamu sai paljon kehuja liikkeistään, jotka ovat kyllä todella lennokkaat ja kaikin puolin komeat.

Vähän minulle itselle jäi huono fiilis koiran kummallisesta venkoilusta kehässä, mutta siihen on varmasti syynsä. Helle ja ehkä vähän sellainen kyllästymisen maku pojulla oli. Mutta kohti uusia tuulia, Joensuun KV onkin 30 pvä seuraava etappimme. Siihen mennessä olemme kerenneet jo Mihela`s leirille ja omistaja Lontoossa. ;-D

0 kommenttia: