sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Sertejä ja plusasteita


Viime viikonloppu hurahti nopeasti SM-kisojen merkeissä Metsäkartanon sprintissä. Keli suosi, kun viimein 30 asteen pakkaset olivat hellittäneet. Koko viikonlopun pakkanen pyöri vain muutaman asteen tienoilla ja välillä aurinkokin pilkisteli pilven reunilta...
Valjakossani juoksi loppujen lopuksi johdossa Pono ja Nero, sekä takana Maxim ja Lore. Hyvä tiimi kerrassaan, koska sijoituksemme oli hienosti 7. ekaa kertaa aikuisten sarjassa. Lauantaina urat olivat hyvässä kunnossa ja koirat juoksivat kovaa, aikamme taisi olla jotain 20.08 min paikkeilla ja sijoitus lauantain ajan mukaan kuudes. Sunnuntaina koirien vire oli hieman alhaisempi ja urat upotti ikävästi paikka paikoin, sijoitus siis tuli pykälän alaspäin.

Viikonloppu hurahti vauhdilla, koska olimme yötä Metsäkartanolla kera omien koirien. Kiitos paljon seurasta ja ihanasta viikonlopusta kaikille :))Hiihtoloma startattiin käyntiin lauantaisella ryhmänäyttelyllä Juuassa, jossa tuomrina Harto Stockmar. Kehään oli ilmoitettu kaikkiaan seitsemän valkkaria, joten porukkaa ei paljon ollut. Kamu kilpailikin ensi kertaa nuortenluokassa ja aivan uusilla 2011 vaihtuneilla näyttelysäännöillä. Hienosti poika jälleen kerran esiintyi kehässä, saaden sijoituksen NUK1, Pu2 ja neljäs serti! Voi omistaja olla taas tyytyväinen poikaan!

Kauniit kevätpäivät on mennytkin sitten lenkkeillessä hyvässä seurassa. :)

0 kommenttia: