maanantai 4. huhtikuuta 2011

Pieniä ja suuria haasteita...

Ihanaa vesisadetta ja loskaa, kaiken kruunaa vielä koeviikko! Kamuhan ei näistä ymmärrä, se vain ihmettelee miksi tällä viikolla ei juosta ulkona niin kauan, mutta taitaa tykätä tuosta loskasta kumminkin, sinnehän on oikein mukava piilottaa keppejä?

Kukkaruukusta asiaan kuitenkin. Heinäkuussa 2011 järjestetään Agirotu tapahtuma, joka kesää koirakkoja ja turisteja ympäri Suomen. Meidän "GM-teamilla" on ollut alun alkaen aikomus ja haave saada oma GM-team joukkue kasaan tapahtumaan. Joukkuekisaan siis osallistuu neljä koirakkoa hauskoissa asuissa, ja tarkoituksena on lähteä pitämään hauskaa. Ajattelin itsekkin lähteä katsomaan ja kannustamaan sisaruksia omistajineen Lappeenrantaan. Suunnitelmat kuitenkin muuttuvat...

Yhden siaruksen poisjääminen sai kauhean kysymystulvan kohdistuvan minuun ja Kamuun, eikö millään "Kamu ja Ronja voisi?" Aluksi vain nauroin, tämä oli takuulla vitsi! Mutta ei ollut, olen yllytyshullu ja otin haasteen vastaan. Tästä alkaa Kamun ja minun pikakoulutus agilityn saloihin! Tottahan toki tästä tulee varmasti hauskaa, mutta on eri asia onnistutaanko me näin lyhyessä ajassa? Tänään ilmottauduttiin Kilpa toko ryhmään ja samalla pirautin sitten seuramme agilityvastaavalle ja ilmoitin meidät alkeiskurssille. Tästä se lähtee. Kamun kanssa ollaan kotioloissa vähän harjoiteltu nyt kontaktialustan kanssa, jota varmasti jatkossa tullaan käyttämään niin tokon kuin agilitynkin puolella. Videoilla näkyy, että karvamatto on vähän huono idea tällaiselle ei niin makupaloista pitävälle koiralle. Touhu menee vähän hitaaksi kun koira haistelee ja mietiskele.2 kommenttia:

Oona kirjoitti...

Voi elämä! Rakastan tätä teidän blogii ihan ylikaiken! :D Kamu on niin mainio. Ja toi video oli tosi kiva. Kyllä teistä vielä agilityn taitajia tulee, ootte muutenkin niin hyviä kaikessa ;D

Kiitos siis kivasta postauksesta ja sulla on Ronja ihan mielettömän ihanat hiukset!

Ronja kirjoitti...

Haha!!! :DD Oleppas hyvä, minusta on mukava kuulla että tätä blogia luetaan! Luvassa on sitten päivityksiä, jahka päästää treenaamaan kunnolla esteillä.