sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Taapero ja häkkiprojekti


Nyt on työputki tältä kesältä sujuvasti pulkassa ja kotiin päin lomille! Mikäpäs muu se kotona odottikaa, kuin pieni pohjis napero Sahti. Isäpuoleni oli hankkimassa keväällä pohjanpystykorva toiseksi metsästyskaveriksi ja nyt sellainen sitten löytyi Kittilästä. Sahtipoika on nyt kahdeksan viikkoa vanha ja oikein ärhäkkä pieni lintukoiran alku!Olin yllättynyt kuinka hyvän värinen ja kaunis tuo pieni otus onkaan? Luulen että joudumme ihan näyttelykehissä pyörähtämään? :) Eikun vain seisomista opettamaan!

Kamu ihastui pikkuiseen heti, se oli niin isällinen ja varovainen pennun kanssa. Pikku Sahti oli varma, että tuo iso valkoinen otus oli hänen emänsä, koska vieraili mahan alla etsien jotain monen monta kertaa! (:D) Kamu nuolee ja hoitaa pikkuista ahkerasti.

Viime viikolla saatiin myös häkkielementti ja nyt se onkin jo pystyssä. Kokoa tarhalla on 5 x 5m eli ihan tilava koiruuksille. Vielä olisi tarkoituksena rakentaa lämmin koiratalo, jonne saadaan sitten ruuat ja muita tarvikkeita suojaan. Koirat ainakin ovat viihtyneet jo hyvin tarhassa, vaikkei koppi olekkaan valmis. Mutta kaikki ajallaan!

0 kommenttia: