lauantai 10. syyskuuta 2011

Kohti uusia tuulia ja tavoitteita!!!


Viikko sitten tähän aikaa oli perhoset vatsassa kun Oulunsalossa odoteltiin yhdessä Kamun testi vuoroa. Olimme miltein kaikki (yhtä lukuunottamatta) "pentujen"omistajat saapuneet edellisenä iltana Oulun Nallikariin, jossa yövyimme perjantaista sunnuntaihin. Kaikki paikalla olleet GM:läiset testattiin lauantaina ja Kamun ajaksi oli alustavasti suunniteltu 13.20, mutta pääsimme testiin hieman sovittua aikaa aiemmin. Olin jo ennakkoon mielessäni miettinyt, ettei tämä äitin vaavi varmaan puolusta minua! :D Ja niinhän siinä kävi, että kun omituinen ukko tuli piiskan kanssa heilumaan, päätti Kamu turvautua mamman taakse ja katsoi ilmeellä "Noniin, sieltä se nyt tulee, hoitele se!!" Heh, no tätä ei pidä pimeillä kujilla mainostaa, että koira on sitä mieltä etä kyllä noin suurikokinen mamma miehet hoitelee! (:D)

Muuten testi sujui oikein mallikkaasti ja Kamu palautui suuresta paineistuksesta huolimatta todella nopeasti. Hyökkäävät ja uhkaavat ihmiset olivat vähän vitsi koiralle, se vain oli sitä mieltä, ettei ihmiset voi tehdä hänelle pahaa. Sitten kun uhka oli poissa, niin Kamu oli heti pusuttelemassa kaikkia! :--D Pimeä huone oli helppo nakki koiralle, vaikka lattialla lojui muovipusseja ja lautoja sun muita. Koira syöksyi saman tien minun luo kun tajusi että huoneissa voi kulkea etenpäin.


Tässä testi kokonaisuudessaan:

3.9.2011 Oulunsalo, tuomarit Jorma Kerkkä ja Reijo Hynynen
Toimintakyky: +1 Kohtuullinen
Terävyys: +1 Pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu: +1 Pieni
Taisteluhalu: +2 Kohtuullinen
Hermorakenne: +1 Hieman rauhaton
Temperamentti: +3 Vilkas
Kovuus: +1 Hieman pehmeä
Luoksepäästävyys: +3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus: +++ Laukausvarma
YHTEENSÄ: +170 HYVÄKSYTTY



Ja niin siinä kävi, että olin testin jälkeen onnellinen Suomen Muotovalion omistaja <3! Lähdimme hienojen tulosten kera yhdessä Nallikariin juhlistamaan koko pentueen 2-wee synttäreitä sekä muotovalion arvoa! Kasvattaja Maarit yllätti minut taas täysin, sillä meitä odotti Nallikarissa todella kaunis FI MVA - ruusuke sekä ruiskumaalattu taulu Kamusta. Otin vastaan lahjat kyyneleet silmissä ollen niin valtavan onnellinen tästä koirasta ja näistä ihanista ihmisistä, joihin olen valkoisten myötä saanut tutustua! Kiitos mitä mahtavimmasta koirasta, sekä oikeista ystävistä!

Nyt me Kamun kanssa käymme kolmet kisat Avoimessa tokottelemassa ja pidämme talviloman. Itselläni lukio vie paljon aikaa ja koira on ollut melkein joka viikonloppu menossa ja tekemässä, joten on ansainnut pienen hengähdystauon. Marras-Joulukuussa käymme isoimmat näyttelyt ja katselemme tulevaisuutta uusin silmin...

0 kommenttia: