tiistai 1. marraskuuta 2011

Kaikinpuolin terve koira, jonka älli loistaa monessa tilanteessa

Tälle päivälle olin varannut Kamulle ajan Kuopioon Puijonlaakson eläinklinikalle silmien peilaukseen. Samalla tarkistettiin myös polvet ja kuunneltiin sydän. Kamu oli innosta pinkeenä kun lähdettiin heti koulusta päästyä matkaan. Eläinlääkärillä se heilutteli kaikille häntäänsä ja oli hyperaktiivinen. :D Eläinlääkäri sanoikin, että onpa vilkas valkkari ja ihmetteli kun ei ole arka.

Terveet olivat silmät ja polvet, eikä sydämestäkään kuulunut sivuääniä. Mamman poika on siis terve kuin pukki! <3

Kotimatkalla poikkesin myös Citymarketissa ja Mustissa&Mirrissä, mukaan sieltä tarttui metallikapula. Nyt päästäisiin opettelemaan metallikapulan noutoja, joka tuskin Kamua miellyttää! Toisin kävi minun luullessa saavan haastetta treeneihin! Koira koppasi metallikapulan kotona suuhunsa kuin vanha tekijä ja kiikutti sen onnellisena minulle, katsoen ilmeellä "Mitä seuraavaksi?". Sitä mietin itsekkin! Hyppynoutokin meni eilis iltana oikein mallikkaasti pihalla pilkkopimeässä taskulampun valossa. Ainakin tulee treenattua erillaisissa olosuhteissa!

1 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Onnea Kamun terveystuloksista! :) HIENOA!!

Vai ostit sinä metallikapulan ja sait haasteita, heh heh :)
Eikös Kamu ole aina tykännyt noutaa kaikkea ja kannella kaikkea, joten tuskin metalli sen suuhun on yhtään haasteellisempaa kuin tulitikkulaatikkokaan, puhumattakaan riista :D

Toisin kun meillä, Chakkis ei oo koskaan tykännyt noudosta, puhumattakaan metallista jota inhoo yli kaiken. Puukapula sentään on tullut sille jo lemppariksi :))

Mukavia treenejä teille. Ja terkut siskolta Kamulle:)