tiistai 4. syyskuuta 2012

Uusi koti, uudet maisemat

Kuten otsikko kertoo, on muutto takana. Kamu pääsi uuteen kotiin, eli asustetaan nyt lähempänä Nurmeksen keskustaa, Laamilassa. Tykkään itse todella paljon asuinalueesta, jonka ympärillä on mahtavat lenkkeilymaastot. Hyvät kevyenliikenteenväylät, peltoja ja metsiä jossa juosta vapaana. Mielestäni paremmat mahdollisuudet ulkoilla kouran kanssa ja nauttia luonnon maisemista kuin äitini luona kotona. Kamun mielestä aamulenkkeihin tuo lisää mielenkiintoa kesyt fasaanit, joita on kiva jahdata kun emäntä karjuu perässä että "IRTIIIIII!!!!"

Mutta joka tapauksessa, meitä asustaa nyt sitten minä, Viki ja koira samassa rivari yksiössä. Onhan se hieman pieni 35 neliöö, mutta hyvin ollaan pärjätty. Olen onnellinen, että meillä ei ole mitään tylsää pientä keittokomeroa, vaan ihan kunnollinen oma pieni keittiö. Koiran kanssa on mukava, ettei kaikki tila ole yhdessä läjässä, vaan on vähän sitä "omaa tilaa". Kamu ainakin on ottautunut hyvin tähän "cityelämään", ulkona se revittelee kaiken energiansa ja sisällä se ottaa enimmäkseen levon kannalta, mikä on välttämätöntä, jos meinaa säilyttää naapurirauhan.

Meidän uusi elämä on siis lähtenyt oikein mallikkaasti rullaamaan. Tulevalla viikolla saadaan varmasti koiratreffejäkin aikaan, kun kaikki koirakamun asuvat nyt lähempänä<3

1 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Tosi ihanan näköiset maisemat!