maanantai 19. marraskuuta 2012

Jyväskylä kuulumisia

Nyt on taas Jyväskylän näyttely ohi ja katse kohti Voittajaa. Harmiksemme GM-teamista vain kolme koiraa oli paikalla, joten kasvattajaryhmä nyt jäi kolmesta ERIstä huolimatta. :/ Kamu esiintyi "hieman" riehakkaasti. Pojun "murkkuikä" näkyi ja vauhti oli sitä luokkaa, että meinasi mamma olla mahallaan kehässä... Seisominen on kamun pravuri ja se onnistui tälläkin kertaa, mutta juoksuun on saatava jarrut. Arvostelu oli oikein hyvä, muun muassa liikkeistä ja esittämisestä tuomari tykkäsi, vaikka mielestäni koiran liikkeitä oli miltein mahdoton arvostella hirmuisen vauhdin vuoksi. Noh tänään ollaan menossa näyttelytreeniin vähän koulimaan herra Kamua! Tulos Jyväskylästä siis VAL ERI/2 ja SA. :-)

Kamun velipojat vetivät hienosti, Turbon valiokahvit olivat taas NIIIN lähellä, tuloksella AVO ERI SA PU3 VaraSERT! <3 Onnea paljon Marjo ja Jarkko. Mutta Diesel vei koko potin sunnuntauina ollen AVO ERI PU ROP ja vieläpä RYP2!!! Onnen haukut täältä velipojalta ;)

Kehvelin kuulumisia enemmän ensikerralla. Tosiaan näyttelytreeniin molemmat vuhvet tänään ja eikun uusia tuulia kohden. Alla seisotus kuva vajaa 4kk.

1 kommenttia:

Liina kirjoitti...

:D Velipojalla on vähän sama meno tuolla kehässä, eli juoksussa vauhtia on turhankin paljon! Viimeksikin meni välillä laukkaamisen puolelle (murrr). Meidän pitäis kanssa päästä ihan harjoittelemaan tuota näyttelyjuoksua, sitä ei ole tullut yhtään treenattua.
Kiva tosiaan nähdä sitten Voittajassa!!! Toivotaan että pojat siellä malttaa sitten juosta suht nätisti!