tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kaupunkilaistuminen alkakoon

Eilen tultiin Kefen kanssa Kuopioon. Kamutin jäi äitin hoiviin, sillä yksiössä kahden ihmisen ja koiran kanssa voisi olla vähän tungosta. Noh, Kefe saa nyt henkilökohtaista opetusta. Koen tämän "henkilökohtaisen" jakson jokseenkin tarpeellisenä Kefelle, sillä Kamu on ollut niin voimakas persoona, että "pikkumusta" on jäänyt vähän sen varjoon ja tehnyt päätökset Kamun opastamana. Siinä ei ole mitään pahaa, sillä Kamu on erittäin hyvä koiramalli pennulle, mutta nyt saa vähän sitä omaa egoa tuoda pikkuherra esiin.


Nyt loppuu tämä "Minibelgi", "Pikkuherra" ja "Pikkumusta" lässytykset, sillä minulla on huoli, että tuo karvakorva jää alimittaiseksi. Mittarissa on se 58cm ja ei taida muuksi muuttua, sillä 9kk tuli juuri täyteen. :< Noh aika näyttää ja ei mulle ole väliä, vaikka jääkin "pikkumustaksi", sillä ei se niin paljon meidän harrastuksiin vaikuta, vaikka olisihan se kiva joskus kehissä pyörähtää.

Täällä kaupungissa oli eilen aivan mahtava sää, harmitti suuresti mennä valmennuskurssille istumaan illaksi kun ulkona paistoi aurinko ja oli kymmenen astetta lämmintä. Käytiin vähän Vänärillä lenkkeilemässä Kehvelin kanssa ja yllättävän mukavasti lenkki meni. Nyt koira reagoi voimakkaammin vastaantuleviin koiriin, kun joutui "selviytymään" ilman Kamua. Isot koirat olivat vähän pelottavia, pikkukoirien kanssa poika taas olisi halunnut mennä leikkimään. :D Samoin juoksiat houkuttelivat Kefeä suuresti, mutta äkkiä se tottuu. Illalla Kefen kiinnostuksenkohteena olivat lokit! Niitä se olisi tutkaillut vaikka koko yön.
Lopuksi on pakko hehkuttaa "uutta" autoa. Vanha sanoi yhteistyösopimuksensa irti ja tilalla on muutaman vuoden nuorempi -95 Mitsubisi Lancer, jossa on todella tilava takakontti! <3 br="">


0 kommenttia: