sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Uusia tuulia ja jäällä riekkumassa

Tässä välivuoden aikana olen ollut aika riippuvainen työpaikoista ja niinpä nytkin muutto häämöttää edessä, minkäs muun kuin työn perässä. Tällä kertaa mukana oli tuuria, työtä tarjottiin yllättäen ja seuraavana päivänä sain jo asunnonkin hoidettua. Niinpä saan vihdoin jättää Pohjois-Karjalan taakseni ja muuttaa takaisin kotikonnuille ainakin syksyyn saakka. Koirien kanssa saatiin siis kiva pikkuinen rivari yksiö Juankosken keskustasta. Olen oikein iloinen, sillä sukulaiset asuu nyt lähempänä ja muutenkin viihdyn varmasti paremmin tuolla päin. Työt alkavat huhtikuun alussa Kaavin K-kaupassa.

Ollaan nyt muutto hälinän ajan koirien kanssa asuttu äitin luona. Pojat on nauttinut hirmuisesti ulkona olosta, leudot ja kivat kelit, joten paljon on myös rällätty jäällä. Reilu viikko sitten sattui ikävä juttu, kun meidän Humppis satutti jalkansa ulkona juostessaan ja lääkäri reissuhan siitä tuli. Jalkapöytä kahdesta kohti poikki ja noin kaksi kuukautta penskan jalka kipsissä :( Kyllä harmittaa, koska valjakkohommia olisin halunnut kokeilla vielä keväällä, mutta taitaa ehtiä lumet sulaa ennen kuin pikkusetteri on juoksu kunnossa.

Lumet on vähentynyt aika lailla, muutaman kerran on poikien kanssa käyty reellä ajelemassa jäällä ja hyvin on homma pelittänyt.










0 kommenttia: