sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Viisaus asuu meissä

Nyt on pakko varoittaa, että tulee melkoinen kuvasato! Eilen ja tänään on ollut niin mahtava sää, etten ole juuri sisällä malttanut olla. Tänään koirat korkkasivat uimakauden ja varsinkin Kehvelsson oli ihan intopiukeena. Sellaisia uimahyppyjä nähtiin, että oksat pois. Kauan ei vielä kehdannut antaa koirien ryplätä, sen verran viileää vettä vielä. Itse kävin ajelemassa veneellä ja kuvaamassa vesilintuja. Muutama aika ihana kuvakin tuli.

Illasta treenasin porukoiden takapihalla. Kefen kanssa keskityttiin voittajan liikkeisiin. Aluksi otin tunnaria, jota ei paljon olla harjoiteltu. Liike meni niin hyvin, että otin ison kasan hajustamattomia kapuloita, heitin nurtsille ja oma päälle. Siitä koira haki omaa tosi hyvin. Tämä on hyvä jättää nyt hautumaan. Ruutua otettiin myös lyhyeltä matkalta ja oikeaa paikkaa vahvistettiin. Kaikista paras minusta oli se, että Kefe nouti metallikapulaa todella mallikkaasti. En ole ottanut ko. kapulalla kuin pitoharjoituksia, mutta nyt viskasin kalikan ja kokeilin mitä koira tuumaa. Noh, ei mitään epäröintiä vaan hienosti meni!

Kamun kanssa tehtiin myös tunnaria. Otin sen ekana alta pois, ettei koiran vire olisi vielä niin korkea. Samalla lailla aloitin kuin Kefen kanssa, eli yksi iso kasa, jossa päällimmäinen oli oma. Hienosti Kamu oman tunnisti ja toi. Sitten vaikeutin kahteen eri kasaan ja sieltäkin oma nousi hyvin! Eli taas jätin hautumaan tämänkin, koska herkästi Kamulla menee into jos tahkoaa moneen otteeseen. Ruutuun menoa otin seuraavaksi. Kyllä oli naurussa pitelemistä, kun lähetin Kamuttimen ekaa kertaa ruutuun. Koira ei bongannut ruutua lainkaan vaan juoksi suoraan treenikamojen luo ja keräsi mukaan tunnarikapulan ja patukan. Sit tää vaan tuli pokkana eteen luovuttaa ilmeellä "Olihan ne nämä mitä käskit hakee?".:D Hassu koira. Lopuksi jääviä, metallia ja paikkis.

























0 kommenttia: