sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Nurmeksen ryhmänäyttelyssä

Tänään käytiin pitkästä aikaa pyörähtämässä kehässä poikien kanssa. Pakko myöntää, että olen erittäin tyytyväinen molempien esiintymiseen. Varsinkin Kefe meni oikein mallikkaasti, seisoi ryhdissä, ravasi nätisti eikä ollenkaans peitsannut. Muutenkin pikkumusta käyttäytyi näyttelypaikalla hyvin, makaili mun vieressä nurtsilla kun kuvailin kehäää ja otti vain rennosti. Pikkumusta se tosiaan oli, koska tuomarikin oli sitä mieltä:D




Kamu tänään VAL ERI SA VAK1 ja PU2
"Kooltaan ja mittasuhteiltaan erinomainen, sopivan vahva uros. Hyvät pään linjat. Kirsupigmentti saisi olla parempi. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Hyvä eturinta ja runko. Hyvä luusto ja käpälät. Oikein kulmautunut. Erinomainen karvapeite, hyvä väri. Hieman keksiä korvissa. Erinomaiset, vetävät liikkeet."




Kehvelsson NUO EH NUK1
"Erittain hyvä tyyppinen, pieni uros jolle toivoisin hieman enemmän maskuliinisuutta. Kompaktit mittasuhteet. Hyvä pää, kauniit silmät ja korvat. Erittäin hyvä ryhti. Hieman luisu lantio, muuten erittain hyvin kulmautunut ja tyypilliset liikkeet. Karvapeite vaihtumassa, hyvä laatu."




0 kommenttia: