perjantai 29. elokuuta 2014

Tmi Salmiakkitassu, hakutreenejä ja pentutsekkausta

Saanen julistaa teille hyvät lukijat, että toimin opiskelujen ohella yrittäjänä toiminimellä Salmiakkitassu. Yritystoimintani kattaa valokuvauksen, lemmikkitarvikkeiden teon, sekä pienimuotoisesti myös eläintenkoulutuksen. Nimi Salmiakkitassu on jo sen verran kauan kulkenut mukana, joten miksipä hyvää vaihtamaan?

Kamun kanssa käytiin eilen hakutreeneissä. Vuoden tauon jälkeen koira toimi loistavasti onnettomaan treenimäärään nähden. Tehtiin kolme pistoa, joissa kahdesta oli liikkuva maalimies. Koira työskenteli hyvin ja käytti nenäänsä. Hieman se meni "jäljestämällä", mutta viimeinen pisto oli jo hieno: koira lähti hyvin suoraan ja eteni oikein mallikkaasti. Sieltä ne ukot löytyivät hyvin. Näillä näkymin päästää hyvään ja aktiiviseen porukkaan poikien kanssa, joten eiköhän tästä ura aukene vihdoin haun puolellakin.

Tänään ollaan oltu poikien kaa sosialistamassa porukoitteni uutta koiraa. Lenkkakoipi Humulle tuli kaveriksi (metsästyskaveriksi) sileäkarvainen noutaja Salasana Takoda eli Sisu.

Kuvat puhukoon.
0 kommenttia: