torstai 23. lokakuuta 2014

HURTTA - Slush Combat Suit

Eilen saapui postin kautta paketti Hurtalta, olimme saaneet sponsorin tästä tunnetusta koiran asusteita tarvikkeita valmistamasta firmasta. Meille tulee testaukseen asusteita, leluja, treenivaatteita ja ruokaa, vastineeksi me Kamun kanssa tietysti mainostetaan ja tehdään tuotearvioita. :) Niitä voi sitten lueskella täältä blogista ja kommentoida omiakin kokemuksia ko. tuotteista. Mutta paketin sisältöön. Kamulle oli laitettu kaksi lelupossua, toinen isompi ja pehmeä, toinen pieni ja muovinen. Molemmissa oikein hauskat röhkivät äänet! Leluthan ei meillä kestä jos ei vahdi tuota terminaattoria tarkkaan. Kaiken maailman vinkulelut ovat yleensä alle kymmenessä minuutissa tuhottu tai ainakin hiljennetty. Lisäksi paketissa oli vielä violetti aktivointilelu Chomper Mongoose, joka siis samantyyppinen kuin Kongin aktivointilelu, johon saa koiralle vaikkapa jäädytettyä lihaa sisälle yksinolon ajaksi. Siinä on koiruudelle sitten vähäksi aikaa tekemistä kun saa herkut ulos. Sokerina pohjalla paketin uumenista paljastui lahjakortti 12kg Racinel Black label ruokaan, sekä Hurtan uusi sade-asu Slush Combat Suit.

Lelut: Molemmat possut oli Kamun mielestä huippuja. Isompi possu, joka oli kankainen oli varsinkin koiran mieleen kokonsa puolesta ja sitä oli mukava pureskella ja kannella ympäriinsä. Enemmän röhkivä kuminen possu taas oli Kamun mielestä sellainen pureskeltava malli, koska selvästi halusi vinguttaa ääntä kuuluviin. Puolentoista tunnin temmellyksen jälkeen molemmat possut olivat vielä ehjänä, joka oli hyvä saavutus. Muovista possua annoin koiran kannella ja pureskella ihan normaalisti, mutta kangas lelu olisi moisesta kohtelusta varmasti säikähtänyt. Kumilelussa siis oikein hyvä vinku sisällä, koska ei vielä rikki mennyt. Chomper Mongoose aktivointilelu oli meillä mukana myös ja toimitti lähinnä pallon roolia. Kamu temmelsi lelun kanssa ihan täysiä ja pureskeli sitä kuin hullu. Heittelin lelua koiralle ja mikä parasta, se pomppi ja kimpoili hullun lailla osuessaan maahan. Mikäpä siis hauskempaa kuin yrittää napata kiinni hullusti pomppivaa kumipalloa? Leikin päätyttyä tarkistin lelun ja ilokseni huomasin, ettei siihen ollut tullut edes hampaanjälkiä. Seuraavaksi kokeillaan sitten pakastaa kyseinen kapistus ja otetaan aikaa kuinka kauan Kamu sitä pureskelee saadakseen herkkunsa.Slush Combat Suit. Sade-asu on todella ohutta ja miellyttäväntuntuista materiaalia. Se on helppo pukea koiralle ja istuu hyvin päälle. Asussa on kuminauha kiristys kauluksessa, rinnan ympärillä sekä vyötäröllä, tämä lisää istuvuutta koirasi asusteelle. Jokaisessa lahkeessa on nepparikiristys, joka suojaa koirasi tassuja ja estää lumen/veden menemästä puvun sisälle. Lisäksi takissa on useita heijastimia, jotka takaavat näkyvyyden iltojen hämärtyessä. Saimme myös samaan sävyyn hihnan ja pannan, jotka ovat oikein napakkaa materiaalia. Panta on puolikuristava ja hyvin pehmustettu. Hihna on pitkä monitoimihihna, jossa menee kaksi heijastinraitaa. Kyllä nyt näkyy pimeälläkin!

Käytiin Kamun kanssa kuvailemassa rannalla ja tottakai oli takki päällä koko reissun ajan. Koira rälläsi ja temmelsi lelujen ja keppien kanssa, kiipeili puupinojen päällä ja pyöri lumessa. Asu pysyi todella hyvin päällä hyvän istuvuuden ja neppariresorien ansiosta. Mikä parasta, koira pystyi täysin vaivatta tekemään tarpeensa likaamatta pukua tai ahdistumatta millään tavalla siitä. Vielä ei siis olla vesikelillä kokeiltu vedenpitävyyttä, mutta alkuun olen erittäin tyytyväinen. Kaiken lisäksi puku näyttää hyvältä koirani yllä.

Tilaa omasi http://www.hurtta.com/EN0 kommenttia: