sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

ARVONTA


Aivan uuden lookin kunniaksi järjestämme arvonnan, joka sisältää 2x Racinel Salmon 100% herkkua koiralle ja yllätyspalkinnon. Osallistumisohjeet löydät alta.

1 Arpa: Kerro millä nimellä luet blogiamme (Anonyymina voi osallistua, jos laittaa s.postin) ja mitä mieltä olet uudesta ulkomuodosta?
2 Arpaa: Toisen arvan saat lisäämällä blogimme linkkilistaasi ja mainostamalla arvontaa.

Osallistumisaikaa on 1.4.2015 saakka.

25 kommenttia:

Huiskuhantamme kirjoitti...

Luen blogia nimm. Milh
huiskuhantamme@gmail.com, mukana siis yhdellä arvalla.

Tykkään blogin värimaailmasta kovasti, mukavan raikas ja pirteä. Bannerissa vaihtuvat kuvat on tosi hauska lisä, mutta kuvat ovat kuitenkin jostain syystä muuttuneet hirmu rakeisiksi, mikä häiritsee kokonaiskuvaa. (varsinkin oikeanpuoleinen kuva näyttää tosi rakeiselta.) Idea kuitenkin tosi hyvä!:)

Tiina kirjoitti...

1. Luen nimellä Tiina, ainakin Blogger väittää, että tää on mun lukulistalla. Jos ei, niin gringoesflashy[at]gmail.com

Tosi kiva uusi leiska, tykkään väreistä ja banneri on nätti. Animoitu banneri on ihan hauska idea, mutta gif formaattina palvelee sitä vähän huonosti, koska kuvan laatu on niin heikko ja mua se ainakin häiritsee. Mutta muuten varsin sievä ilmestys.

Henna kirjoitti...

Tulikohan kommentti perille? :)

Ronja kirjoitti...

Hei ja kiitos osallistumisesta. Valitettavasti tuo oikean puoleinen kuva on fb:stä kopioitu, joten laatu kärsi jonkin verran:(

Ronja kirjoitti...

No voi harmi, mun palvelimet näyttää tän ainakin ihan tarkkana. Vähän erilaista ulkoasua nyt kesää kohti :)

Ronja kirjoitti...

Moikka! Ei valitettavasti tullut! :(

Paimenlauma kirjoitti...

Säpö: leena1992@hotmail.com Yllätyin positiivisesti ulkoasun muutoksesta. Tykkäsin aiemmastakin mutta tää on kyllä nasta kanssa. Bannerin rakeisuus hiukan häirittee mutta liikkuvissa bannereissa taitaa olla vaan pakko sietää lievää rakeisuutta. Muuten selkee, helppolukunen ja kivan värimaailman omaava blogi.

Sara kirjoitti...

Luen nimellä Sara, yhdellä arvalla mukana!
Ihan teidän tyylinen ulkoasu! Selkeä, ei valittamista :-)

Hertta ja Kerttu kirjoitti...

Yhdellä arvalla messissä (heljakeskilusa@gmail.com) :-)

Mä tykkään hirveästi tästä uudesta ulkoasusta - sopivan selkee, mutta samalla vähän erikoisempi. Tuo vaihtuva kuva sopii harvinaisen hyvin tänne - idea toimii, sillä vaihtuvuus ei pomppaa liiaksi silmille. Värivalinta on toimiva, ulkoasu hienosti toteutettu ja eri asiat (blogiarkisto, tunnisteet ym.) on järjestelty loogiseen järjestykseen :-)

Henna kirjoitti...

Laitetaan siis uudestaan :)

Blogissa on kivoja kuvia, ja ihana raikas ulkoasu. Tykkään bannerista todella paljon.

Luen nimellä Henna. hennamaariakiviniemi@gmail.com

Meidän blogissa on myös arvonta: http://friianblog.blogspot.fi/

Unknown kirjoitti...

Luen nimellä Matleena L ja s.postini on emppu_98@windowslive.com.
Yhdellä arvalla osallistun.
Tosi kiva ulkoasu ja tuo vaihtuva kuva bannerissa tuo kivasti erilaisuutta :) Itse tykkäisin enemmän jos blogin tausta olisi pelkkä valkoinen, mutta makuasia sekin on.

Janika kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana!

salosen.janika@gmail.com

Banneri mielestäni todella onnistunut, kiva lisä vaihtuvat kuvat! Yksinkertaisen ihailijana itse ehkä vaihtaisin taustakuvaksi jonkun yksivärisen kuviottoman. Mutta kiva tällaisenakin! Reunassa olevat linkit yms ehkä aavistuksen levottomat, vähentäisin gadgetteja jos mahdollista tai sitten muokkaisin niitä jotenkin yksinkertaisemmaksi/yhtenäisemmäksi.

Iida kirjoitti...

Luen nimellä Iida
iida.k@hotmail.fi

Tykkään teidän uudesta ulkoasusta, ei liian räikeä eikä liian yksinkertainen. Ainoa mihin kiinnittäisin huomiota on mobiiliversio (luen usein puhelimesta blogit ollessani liikkeessä ja siirryn vasta tietokoneen puolelle mikäli teksti vaatii ajatustyötä kun sitä lukee tai kommentointia). Mobiiliversioon on varmaan jäänyt aikaisemman ulkoasun värisävyt, joten ne kannattaa muokata niin on mobiilikäyttäjilläkin mukavampaa!

Tiia kirjoitti...

Tekijänä täytyy todeta, että animaation takia tehty gif-tallennus tekee kuvasta kun kuvasta sössöä. Jos joku tietää miten kuvan saa tallennettua gifinä ilman laadun huonontumista, vinkkejä otetaan vastaan ja voin tämänkin vielä muokata :)

Jenny kirjoitti...

Yhdellä mukana, luen nimellä Jenny :)
koiriamaalta@gmail.com

Mun mielestä tosi persoonallinen ulkoasu, erityisesti banneri ja kerrankin toimiva gifi muoto! :) Ei ollenkaan liikaa läpinäkyvyyttä, rosoisia reunoja tai pixelimössöä. Pisteet siitä!

kirsi kirjoitti...

Luen nimellä kirsi♥
kirsi.ipana@hotmail.com

Ulkoasussa on kiva värimaailma ja banneri on todella mukavan erikoinen! Ulkoasu ei ole onneksi aivan liian yksinkertainen, mutta ei liian sekainenkaan.
Banneri on onnistunut ja animaatio tuo siihen mukavan lisän. Värit ja kuvat bannerissa ovat hyviä.

Teija kirjoitti...

Bannerikuva on ihana.
hamalainentm@gmail.com

Josefiina kirjoitti...

Luen nimellä Josefiina (http://kaapiosnautseri.blogspot.com) ja pidän uudesta ulkoasusta. Vaihtuva bannerikuva on kiva idea ja sulavasti toteutettu.

Ronja kirjoitti...

Kiitos! :-)

Ronja kirjoitti...

Kiitos ja katson jos noita sivujuttuja vois vähän selkeyttää:)

Ronja kirjoitti...

Kiitos:)

Ronja kirjoitti...

Kiitti:)

Ronja kirjoitti...

Kiitos!

Ronja kirjoitti...

Kiitos!:>

Ronja kirjoitti...

Kiitos, nyt mobiiliversiokin on korjattu:)