sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Maailma on pieni

Tänään avasin taas pitkästä aikaa Kamun oman kansion, josta löytyy sen sukutaulu ja kaikkea ihanaa pentupäiväkirjasta aina pieneen kaulanauhaan. Laitoin Oilille sukutaulusta lisää infoa ja silmäni osuivat erääseen kuvaan. Maarit oli aikoinaan tehnyt A-pennuille kattavan kansion, josta löytyy valkoisenpaimenkoiran historia ja kaikki pentusuunnitelmasta sukutauluun. Hän oli jopa etsinyt kuvia pentueen sekä isän että äidin puolen sukulaisista. Tuijotin pitkään kuvaa, jossa oli  Kamun isänisä Balu-Snow of the White River eli "Snow"

Katseessa on niin paljon tuttua...

Jos joku olisi laittanut kyseisen kuvan nenäni eteen ja olisin joutunut nopeasti sanomaan kuka kuvassa olisi, niin kyllä vastaukseni olisi ollut Kamu. Hetken kuvaa ihmetellessäni lähdin tutkiskelemaan Internetin ihmeellistä maailmaa. Vähäisen ajan surffatessani silmiini osui Daniela Beyerin kotisivut ja olemukseltaan tuttu Snow. Harmikseni luin kotisivuilta Snown kuolleen jo vuonna 2012.

Jatkoin tutkimuksiani Facebookin sivuille ja hain Danielan nimen. Silloin se viesti lävähti naamalleni. FB oli jostain kumman syystä hukannut Danielan vuonna 2011 laittaman viestin, jossa hän kertoo omistavansa Kamun ukin ja ihmettelevän koirien yhdennäköisyyttä. Vastasin hänelle oitis ja kyselin Snown elämästä enemmän. Minulle meinasi tulla tippa linssiin kun luin Danielan kertomusta Snow`sta. Se oli hänen unelmiensa koira, joka rakasti ihmisiä ja vettä. Minusta tuntui koko ajan että hän kertoisi omasta koirastani.

Lopuksi kerroin, että Kamu on A-pentueesta tämä arvokkaan Snow-liitteen kantaja, aivan kuten jo isänsä ja isänisä. Daniela oli kovin yllättynyt vielä kertoessani, että Kamun jälkeläiset syntyivät 25.1. sillä kyseinen päivä on myös edesmenneen Balu-Snown syntymäpäivä. Kuka tietää jatkuuko Snow-liite myös Kamun jälkipolville...


Kaikki tämän sivun kuvat ovat Daniela Beyerin ottamia ja kuvissa esiintyy Snow

0 kommenttia: