tiistai 24. toukokuuta 2016

Pentutreffeillä


 vas. Miiko, Niro, Pyry, Lili, Ice, Kamu, Kide ja Branco

Sunnuntai aamuna ennen yhdeksää starttasimme Saran ja Kiden kanssa kohti Nakkilaa. Oilin kanssa olimme heitelleet ideaa ilmoille miten ihana olisi nähdä B-pentuja omistajineen. Pennuilla olisi varmasti ihanaa leikkiä yhdessä kun ovat samanikäistä ja kokoista leikkiseuraa toisilleen. Oili alkoi kysellä pentujen perheiltä kiinnostusta tapaamiselle ja nyyttäreille ajankohdalle 22.5. Olin hämmästynyt että yhtä lukuunottamatta kaikki pienokaiset pääsivät paikalle.

Kamukin pääsi mukaan näytille ja katselemaan jälkikasvua, vaikkei se mikään toisten kanssa temmeltäjä olekaan. Oilin tapaamisessa oli myös mukana muutama A-pentueesta oleva aikuinen koira, joten Kamu vietti aluksi aikaa eristettynä muista. Poika ei vaan tule juttuun aikuisten urosten kanssa, sietää ne kyllä omalla mukavuusalueellaan mutta ei kestä mitään kanssakäymistä sen enempää. Kun 15 valkkaria ja yksi sheltti temmeltää samalla piha-alueella sulassa sovussa muutamia murahduksia lukuunottamatta niin voi sanoa että tapaaminen sujui kyllä ongelmitta. Pentujen omistajat kertoivat arjestaan näiden elohiirien kanssa ja kaikilla oli sujunut hyvin. Odotan jo innolla syksyä jolloin päästään leireilemään ihan kokonaisen viikonlopun verran.

Pentue itsessään tuntui kyllä edelleen todella tasaiselta. Muutama uros oli hieman kasvutahtia edellä ja varsinkin Ice tuntui jättiläiseltä. Näin monessa pennussa todella paljon Gira-äidin ilmettä, varsinkin tytöissä. Kamua näin ehkä eniten "mustassa" pojassa, eli Miikossa. Yhteiskuvia ottaessa pojan ja isän sivuprofiileissa häivähti jotakin tuttua.

Kun olimme viettäneet aikaa ihanassa säässä jutellen ja syöden oli aika päästää iskä leikkimään lapsosten kanssa. No eihän se mitään leikkinyt, kunhan juoksenteli vähän. :D Sitten otettiin potrettikuva ja muutamia kuvia iskän kanssa. Penut olivat jo enemmän tai vähemmän väsyneitä ja yltäpäältä hiekassa.

 Lili poseraa iskän kanssa


Illan päätteeksi lähdimme vielä miltein koko porukalla lammen rantaan uittamaan koiria. Pennut saivat vielä rallatella pitkin rantoja ja rohkeimmat niistä jo uivat pallon perässä. Ihania pikku vesipetoja näistä kuoriutuu. Kotimatkalla meillä oli hiljaista vaikka Kide olikin ensimmäistä kertaa takakontissa iskän kanssa, ilmeisesti päivä oli verottanut osansa pikkutytön voimavaroista.

Kiitos ihan tuhannesti Oilille ja Heikille ihanasta päivästä ja kaikille päivään osallistuneille. Kiitos myös ihanille pentujen omistajille, olette antaneet mahtavat kodit näille pienille valkoisille. Aivan mahtava oli kuulla miten paljon niiden kanssa touhutaan erilaisia juttuja ja miten hyvin teillä onkaan mennyt!


Niro ja Branco


 Kide oli melkoinen vesipeto! Rohkeasti tyttö haki jo palloa uiden ja velipoika-Miikoakos se kiinnosti.

Kesä on ihanaa aikaa. Ensi viikonloppuna suuntaamme Gentle Miracle`s C-pentujen viikonlopun yli kestävään tapaamiseen, jonne on tulossa kaikki Rokin sisarukset. Siitä kun jaksaa vielä viikon paiskia töitä niin kahden viikon loma odottaa meitä.

3 kommenttia:

laura kirjoitti...

Ihania kuvia! :)

Ronja kirjoitti...

Kiitos:-)

Heikki kirjoitti...

Kiitos myös itsellesi osallistumisesta, sekä näistä upeista kuvista! :D