keskiviikko 16. toukokuuta 2018

The end


Kirjoitan nyt samaan ärsytykseeni tämän olotilan ulos. Pääsykoe on ohi. Tämä rumba on luultavasti ohi nyt lopullisesti, siltä ainakin nyt tuntuu. Päällimmäinen fiilis on vain se, etten jaksaisi enää mitenkään. Koe oli vaikea, ärsyttävä ja suorastaan vittumainen. Ainakin minulle. Inho on ainoa asia, joka nyt päällimmäisenä on mielessä koko touhua kohtaan.

Matka on ollut opettavainen, mutta samalla niin kauhea. Nyt se on kuitenkin ohi ja tämän pettymyksen tunteen kanssa on jatkettava eteenpäin. En tiedä kiinnostaako ihan heti tehdä mitään sen kummempaa, aivoni ovat sulaa vahaa. Toivottavasti saan motivaationi ja tavallisen pirteyteni kaivettua esiin vielä, nyt on aika toipua hetki. Voimavarat koko asian puimisesta ovat täysi nolla.

Pääni käy ylikierroksilla ja olen jo aivan luovuttanut. Ensimmäisenä menin katsomaan torista taas fysiikan eri kirjasarjan kirjoja, että josko ostaisin taas vähän lisää laskettavaa. Tietysti ottaisin valmennuskeskuksen takuu kurssin ja ja ja..... Tai sitten vain antaisin nyt olla, kunhan ajatukseni jättäisivät minut rauhaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Ihanan kamala kirjoitus! Tuo teksti kuvaa just tasan mun tunteita ja fiiliksiä kokeen jälkeen... Oon tällä hetkellä ihan solmussa mun ajatusten kaa mitä tehä ens vuonna ja miten voin epäonnistua jälleen kerran...

-myöskin neljättä kertaa eläinlääkikseen tänä vuonna hakenut

Ronja kirjoitti...

Tiedän tunteen. Ajatukset on aika usein solmussa tuon asian suhteen, vaikka millään en haluaisi hyväksyä sitä asiaa, että tämä oli tässä.