sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Kiinni arjen rytmiin


Arki on lähtenyt rullaamaan pääsykokeen jälkeen ja tuntuu, että vasta viime päivinä olen tajunnut olevani lomalla kyseisestä asiasta. Työhön paluu on rytmittänyt kummasti kaikkea tekemistä mutta silti minusta tuntuu, etten saa mitään aikaiseksi tai innostu mistään kovinkaan helposti. Ajatukset karkailevat helposti miettimään ensi vuoden suunnitelmaa, vaikka ei pitäisi.

Kesäkuu tuo tullessaan kivan reissun Tallinnan vet showhun työporukalla pidennetyksi viikonlopuksi ja siitä ei olekaan pitkä aika enää kun pakataan tavarat autoon ja suunnataan lomalle Savoon. Harmikseni pääsykokeen tulokset tulevat juuri minun jäädessäni lomalle, mutta täytyy vaan niellä se asia ja yrittää ettei se vaikuttaisi liiaksi lomaan.

Valokuvauskeikat ja pikkuinen koirahoitolainen on tuonut piristystä arkeemme viime päivinä. Minni on jo entuudestaan tuttu hoitolainen ja on meillä toipumassa hammasoperaatiosta. Samalla olen vähän tarkkaillut sen painoa kun on päässyt hieman nousemaan. Pikkukoira on kyllä ollut niin innokkaana mukana isompien lenkeillä ja uimassa, että vyötärölinja on tainnut kummasti kaventua viime päivien aikana.Rokin kanssa olisi haaveena katsella loppukesälle jotakin pieniä kisoja, mutta minusta vaan tuntuu, että oma motivaationi on kuin jonkin pullamössön alla. Ei innosta treenata ja kaikki aikataulut ahdistavat. Ehkä me vaan mennään rennosti fiiliksen mukaan eteenpäin ja katsotaan mihin päädytään. Arki kuitenkin rullaa ihan mukavasti näinkin.


1 kommenttia:

Karita Koolla kirjoitti...

Voi kuinka hyvin onnistuneita koirakuvia! Piristi oikein minun päivääni! Oikein ihanaa alkukesää sinulle, sekä koirille.

<3: karitakoolla.blogspot.fi