lauantai 16. toukokuuta 2020

Suuria muutoksia29.3.2020 perheeseemme syntyi pieni Eeva-tyttö, joka on muuttanut arkea erilaiseksi siitä lähtien. Aikaa koiralle ei ole ollut samalla tavalla kuin ennen, sillä myös uuden kotimme kohta kahdeksan viikkoa jatkunut remontti on verottanut jaksamista todella paljon. Pian helpottaa, sillä toivon mukaan jo ensi viikonloppuna pääsemme muuttamaan.

Uuno on ottanut uuden roolinsa lapsiperheen koirana todella hienosti haltuun. Vauva kiinnostaa Uunoa mutta se on samalla todella rauhallinen pienokaisen läheisyydessä. Vaunulenkit sujuvat myös todella mutkattomasti hienosti käyttäytyvän nuoren herran kanssa.

Eevan syntymän yhteydessä Uunolla oli hieman kasvukipuja ja jouduimme pitämään taukoa vauhdikkaammasta liikunnasta. Oma diagnoosini satunnaiselle etujalkojen ontumiselle oli panosteiitti, sillä kipulääke ja lepo hellittivät oireilun. Toivottavasti saadaan nyt jatkaa ilman tällaisia riesoja ja päästään muuton jälkeen taas hallillekin agilityn pariin.2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea pienestä <3 :) tsemppiä rempan ja muuton keskelle, ihana lukea että koira otti vauvan hyvin vastaan :)

-Jenny / koiriamaalta.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Onnea pienestä! Ja tsemppiä rempan ja muuton keskelle :) toivottavasti myös hyvin njkuttuja öitä pienen ihmisen kanssa. Ihana lukea että koira on ottanut vauvan hyvin vastaan ❤️

-Jenny /koiriamaalta.blogspot.com