lauantai 19. syyskuuta 2009

Pentu saapuu taloon...



Vihdoin sekin päivä sieltä koitti, kun valkoinen nappisilmä astuu mukaan elämääni. Pitkään odotettiin tätä "Kamua" katsellen kuinka Gentle Miracle`s A-pentueen vauhti kasvoi pentulaatikon äärellä. Kuvia kävin kyttäilemässä alvariinsa ja odotimme innolla pentua...

Sitten pennut tulivat perjantaina 18.9.09 tasan seitsämän viikkoa, lähdin isäni kanssa hakemaan tätä suloista karvapalloa, jota olin kaksi viikkoa aikaisemmin käynyt katsomassa ja valitsemassa. Maarit, Nelli ja pikku Kamu, joka oli saanut rek.nimekseen Gentle Miracle`s Arctic Snow alias Kamu, olivat vastassa meitä jo ovella.

Sitten sisällä katsoimme Kamun pentu luonnetestin, jonka Maarit oli nauhoittanut meille. Pentutesti oli tehty edeltävänä päivänä, ja kuulemma tämä tummansininen (nauhalle merkattu!) pentu oli erittäin avoin ja valpas pentu, joka ottaa hyvin kontaktia ihmisiin! Kuulostaa siis hyvin lupaavalta harrastuskoiralta! ;)

Kamu oli kasvanut sen kahden viikon aikana kauhealla vauhdilla, toinen korvakin oli jo noussut pystyyn... Kun paperi hommat oli saatu päätökseen, oli aika laskea ensimmäinen lintu pesästä. Ja niin sanoimme heipat Maaritille ja Nelli äidille. Ajo matka kohti kotia alkoi.

Kun saavuimme kotiin, oli jo hämärä. Kello oli jotain yhdeksän kieppeitä... Kamu oli matkan tosi hyvin ei pahoinvointia ei mitään. Vähän itkeskeli ihmeissään että minne sitä jouduttiinkaan? Kotona olikin sitten iltapalan aika ja vähän ulkoilua. Pentu oli ihmeissään meidän toisista koirista ja haki turvaa paljon minun sylistäni. Sitten olikin aika jo painella nukkumaan.

Ensimmäinen yö sitten heräiltiin tasaiseen tahtiin katsomaan onko se äippä sängyssä vai ei? Hyvin se yö sitten loppu pelissä meni ja aamulla oli aika tutkia vähän maailmaa.

Iltapäivän puolella sitten otettiin Kamusta ensimmäinen rakennekuva seitsämän viikkoisena. Hieman se oli hankalaa... Pentu oli sitä mieltä että minähän en paikallaan pysy! Vielä se ei siis osaa seistä käskystä, istuminen kyllä onnistuu! ;D Mutta kuvia nyt kuitenkin saatiin ja laittelen nekin sivuille sitten kasvugalleriaan. : )

Jatkamme siis tänään pennun kanssa vähän rajojen opettelua. Se on nyt alkanut jo kotiintua ja käyttää hampaitaan miltein joka paikkaan...


0 kommenttia: