keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Viimeinkin päivityksiä...Kipeänä on hyvä päivitellä blogia, kun se on jäänyt vähemmälle...
Koiruudet saivat nyt suhteellisen valmiit uudet sivut ja minunkin into kirjoitteluun ja päivityksiin on alkanut tulla takaisin.

Kamu on asustellut nyt meillä reippaan kuukauden ja odottelemme rokotukselle pääsyä. Eläinlääkärimme on ollut lomalla ja palailee ensi viikolla, joten rokotus myöhästyy nyt viikolla. Kamu on kasvanut kovaa vauhtia ja oppimiskyky siinä vierellä. Mahdotonta vauhti kaveri oppiikin uusia asioita ja sosialistuu eri tilanteisiin ja uusiin paikkoihin. Treenaamassa käymme kerran viikossa tutulla treeni porukalla, Kamu onkin ollut treeneissä mukana kahdeksan viikkoisesta saakka. Poika on kehittynyt hyvin ja pystyy olemaan vanhempien koirien mukana mm. paikalla olo ja luokse tulo harjoituksissa hyvin. Muuten olemme treenanneet vierelle tuloa ja seuraamista ilman muita ja saaneet paljon hyviä neuvoja.

Ihanat syyskelit ovat jatkuneet yllättävän lämpiminä ja aurinkoisina, ja se on saanut minut heilumaan kameran kanssa todella paljon. Kamusta olen ottanut mahdollisimman ahkeraan kuvia kotisivuille ja itselle muistoksi, pentu aika kun on kuitenkin niin lyhyt.

Kamu rääkkää Zorroa aina lenkillä kun juoksevat irti, eikä Zorro tuon tuosta välitä, vaikka Kamulla on suussaan sen karvoja puoli kiloa. Zorro on ollut aina kovin kiltti ja pitkä pinnainen näiden hulivili pentujen kanssa, mutta ei senkään pinna veny loputtomiin. Ihana seurata kun ne kaksi leikkivät yhdessä kuitenkin niin sulassa sovussa ja poseraavat välillä vieläpä kamerallekkin! ;)

0 kommenttia: