tiistai 10. marraskuuta 2009

Lunta tulvillaan...

Tänään tulikin lunta aamusta lähtien taivaan täydeltä. Ja sitä lunta tulikin sitten ihan reilusti, jopa 15 senttiä! Se on ihanaa! Lähdimme päivällä Kamun kanssa vähän hankeen heittelemään palloja ja kuvailemaan. Kuvaus kylläkään ei oikein onnistunut lumisateen vuoksi, mutta koiralla oli kivaa! Kamu oli ihmeissään kun lunta vai tuli ja tuli. Pikkuveljeni heitteli Kamulle lumipalloja, joita se sitten innoissaan hyppi kiinni ja yritti kaivella hangesta. Sitten löytyi kiva keppi jota Kamu sitten pureskelikin varmaan vartti tunnin. :)

Kun lunta kerran tuli näin paljon, halusin kokeilla jaksaisiko Zorro vetää veljeäni pulkassa? Eikun koira sitten liinoihin ja menoksi. Veljeni oli oikein innoissaan pulkka-ajelusta ja koirakin nautti hangessa tarpomisesta! 2 kilometrin lenkin jälkeen oltiin koko porukka puhki. Minä sain juosta koiran vierellä/takana ja pikkuveli nauroi pulkassa. Loppukiri kotiin oli sen verran hurja että mutkassa sitten pulkka posahti petäjään ja veli parka lensi naamalleen hankeen! Seurauksena oli hölmistynyt koira ja naurava pieni pää pilkotti lumen seasta.
Toivotaan että lumet pysyvät ja yön aikana tulisi vaikka lisää? Huomenna pääsee jo hiihtämään jos ei lumet sula pois.

Kamulle kokeilin tänään jo Zorron toisia valjaita, joiden pää-aukko on Zorrolle vähän ahdas turkin takia. Niin hupsista, Kamulle ne olivat jo tosi sopivat. Eihän siität ietenkään oli hyötyä, kun ne jo ovat pienet kun poju saa ensi kertaa justa valjakossa. :D Odotamme innolla josko isä pitäisi lupauksensa ja tekisi meille ensi talvelle reen. Ja tiedä vaikka ensi talvena olisi kolme koiraa liinoissa? ;)

0 kommenttia: