keskiviikko 30. joulukuuta 2009

agi- ja tottistreenausta


Maanantaina koirat autoon ja menoksi, Satun houkuttelemana katsastamaan Nurmeksen Kennelkerhon vuokraamaan "perunakellaria" alias agilityhallia! ;)Kolmen koira porukalla siis lähdettiin Valtimolle treenaamaan koiruuksia hallille. Kamu pääsi ensi kertaa matkustamaan Jokeri-sakemannin kanssa paketti auton takakonttiin, vieläpä poksiin. Hyvinhän se matka meni poksissa matkustellen.

Kamu oli alkuun vähän Mitä Mitä, kun saavuimme maan alle rakennettuun halliin. Hyvin kuitenkin poika sitten muisteli mitä osaa ja otettiin alkuun vain vähän tottis juttuja. Sitten omakin intoni heräsi agiesteisiin ja niitä vain kokeilemaan, sen mitä 5kk pentu nyt voi. Kamu innostui täysin, poika meni esteitä kuin konkari. Esimerkiksi puomilla sain oikein juosta, että pysyisin penskan perässä.

Reilu tunti siinä treenattiin sitten, Kamun kanssa kokeiltiin keinua ja keppejä, joista kumpikaan ei tuottanut hankaluuksia. Koiran suosikiksi osottautui putki, josta loppu pelissä suoriuduttiin vauhdilla kera mutkan jo! Kyllä tästä pikku hauvasta voi olla ylpeä, kun on näin rohkea kaveri. :)

1 kommenttia:

Juulia kirjoitti...

Mäpä tuun kehumaan miten hyviä kuvia täällä teidän blogissa on ja Kamua, kun se on niin äärettömän komea! Tosi suloinen ja kasvanut vauhdilla.

Ja muutenkin kivasti kirjoitettu nää tekstit teidän blogissa, taidan lisätä teidät tonne meidän linkkilistalle :)