torstai 7. tammikuuta 2010

Kuuraisia karvakorvia

Huh, että on ollut pakkasta hieman, eilen mittari kohoili -26/-30 asteen välillä. Tänään alkoi taas koulu kolmen viikon loman jälkeen. Vähän oli tietysti aamulla vaikeuksia heräillä, kun lomarytmi jäänyt päälle, mutta kyllähän tästä päivästä selvittiin.Päivällä kotiin tullessani sain vastaan sellaisen pienen energia pakkauksen että jipii! Kamun lenkkeilyt jäi kokonaan eiliseltä väliin ja koira oli kyllä lähdössä vaikka maratoonia kiertämään. Päätin sitten lähteä vähän potkurin kanssa ulkoilemaan ja otin Zorro-herran valjaisiin liinojen päähän. Kamu pääsi ensi kertaa katsomaan ja vähän kokeilemaan mukaan lenkille. Poika juoksi innosta pinkeenä potkurin vierellä, ja olisi väkisin halunnut Zorron rinnalle juoksemaan.

Sellaisen kilometrin lenkin jälkeen vaihdettiin juoksuvyöhön. Puin Kamulle Zorron valjaat, jotka vielä juuri ja juuri mahtuu tälle kasvavalle pennulle. Kamu sai sitten kokeilla vähän miltä tuntuu kun ihminen tulee liinan päässä perässä ja liinojen olisi tarkoitus kiristyä? Alkuun Kamu katsoi pöljänä vain taakseen, mutta kehujen jälkeen se jo jolkotteli valjaista välittämättä hienosti edellä. Vähän kerrassaan opetellaan. Otettiin Zorro sitten mukaan juoksu lenkille vielä. Taas reipas kilometri mentiin niin, että Zorro veti valjaissa ja Kamu oli toisessa liinassa kaulapannasta kiinni ja sai juosta rinnalla. Oltiin me varmaan aika hyvä näky kun metsätiellä juostiin, kaksi nappisilmää kaulukset kuurassa ja perässä hölkytti täysin valkoinen ihminen. :) Sai sitten koirat ja omistaja liikettä hangessa.

Tämä pikku duracel pupu ei lenkistä paljon edes väsähtänyt, mutta ruoka maistui hyvin. Tästä se lähtee kun vähän kerrassaan saa tutustua "rekikoiran" elämään. Luulen, että ensi talvena minulla on vauhtia suksilla! ;)

0 kommenttia: