maanantai 18. tammikuuta 2010

Training weekend


Perjantaina pakkasin kamat ja koiran autoon, mukana oli lämpimästi vaatetta ja koiralle ruuat, matka kohti Hirvivaaraa ja 30 koiran laumaa alkoi. Kamu oli intopinkeenä takakontissa mukana ja varmasti aavisteli jo kivan reissun alkavan. Tarkoituksena oli siis mennä viikonlopuksi treenaamaan valjakoilla tulevaa kisaa varten...Perjantaina käytiin pelkästään pentujen kanssa juoksulenkillä ja Kamu sai vanhojen kavereittensa kanssa pölistellä pitkin hankia. Mukavaa oli!

Lauantain ja sunnuntain aikana tuli sitten ajettua yhteensä 90km hyvässä kelissä, ilma tosiaan suosi, kun pakkasta oli vain yhdeksän astetta. Saimme kaikki kaksitoista koiraa ajettua Anun kanssa kerralla, kun hän ajoi kuudella ja minä kuudella.

Vasta sunnuntaina sain kaivettua kameran esiin ja pilvisestä säästä huolimatta räpsittyä kuvia lenkillä yhdessä Simonen, Anun ja pentujen kanssa. Anu kuvasi myös minua, kun kävin neljällä koiralla ajamassa Danler - kilpareellä. Johdossa minulla silloin oli Tomas, Viki ja takana mummot Nova ja Steg. Oli mummotkin tosi intona valjaissa, kun pääsivät kunnolla juoksemaan, ja niin olin myös minäkin, kun rakastuin tämän kyseisen reen ohjautuvuuteen. Voisi sanoa, ettei tarvinnut kuin ajatella suunta jonne kääntyä, kun reki jo ohjautui kyseiseen suuntaan....

Sunnuntai iltana kotiin saapui kyllin väsynyttä porukkaa, Kamu nukahti suoraan kun omalle pedilleen vain pääsi ja minunkaan ei tarvinnut unta odottaa. Nyt vain odottamaan ensi viikonlopun Eurooppa cuppia! Vielä en tiedä valjakossani juoksevista koirista sen enempää, kuin että Anulta tulee pari ja sitten Rovaniemeltä luultavasti Dino ja Figo. ;)

Alla muutama kuva, sekä Galleriassa lisää!

1 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Kuulostipa ihanalta teidän reissu! Siis mahtavalle!!
Kuvatkin oli tosi upeita :)