torstai 11. helmikuuta 2010

Oikari 6.-7.2


Vihdoin kauan odotettu pentutapaaminen sitten koitti! Maarit oli varannut koko GM porukalle Oikarista jäniskoirayhdistyksen majatalon, jossa yövyimme lauantaista sunnuntaihin. Kaikki pennut omistajineen pääsivät ulemaan, joka oli aivan mahtava juttu! Suurin osa pentujen omistajista olivat tuntemattomia toisilleen, mutta tuntui kun olisin tuntenut heidät jo vuosia! Kaikki GM-lapsokaiset leikkivät ja riehuivat jälleen näkemisen riemusta pitkin hankia, ja niitäkös sitten kuvattiin. Tällä mahtavalla porukalla oli ilo viettää iltaa koirien kanssa, saunoa ja rupatella. Odotamme jo innolla seuraavaa tapaamistamme, kiitos kaikille!



Kamu on päässyt pari kertaa riehumaan myöskin siperianhusky Nanookin kanssa, kaveruksilla menee leikit hyvin yksiin. Meno on aina todella villiä seurattavaa, mutta on ne koiruudet sitten ihan hyvin rauhoittunut nukkumaan hankitreenin jälkeen, ainakin Kamu!

1 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Ihania uusia kuvia. On se tuo Kamu kyllä mahottoman turkin itselleen kasvattanut! :)

Oli kyllä TOSI ihana nähdä kaikkia Oikarissa! Ja tosiaan uutta tapaamista odotellen...Kyllä Valkkari-ihmiset on niin samanhenkisiä :)