tiistai 27. huhtikuuta 2010

Mökkielämää ja ohjattuja treenejä


Perjantaina 23.4 Kamu odotteli Nansin kanssa tarhassa koulupäivän ajan. Tarkoituksena oli lähteä kaverin ja hiskinartun kanssa Laakajärvelle mökkeilemään, treenaamaan ja etenkin kuvailemaan koirien kanssa viikonlopuksi. Voi sitä jälleennäkemisen riemua näillä keveruksilla, kuusi tuntia keväisessä hieman kosteassa tarhassa näkyis Kamussa. Koira oli väriltää likaisen ruskea, yltäpäältä mudassa ja hiekassa! Eihän sitä sen näköisenä autoon voinut ottaa, joten suihku oli edessä.

Illasta sitten, kun Kamukin oli jo valkoisempi, lähdettiin ajelemaan Sotkamoon päin. Koirat olivat jo innoissaan lähdössä matkaan, Nanook tiesi paikan ja Kamu oli myötäiloinen. Perille päästyessä lähdettiin miltein heti kameroiden kera metsäsuolle kuvailemaan. Keli oli hiukan kolea, mutta koirilla oli hauskaa ja jokunen kuvakin onnistui. Kamun keppiaddiktio sai valtansa taas, eikä oikein kovin montaa kuvaa löydy jossa pojulla ei keppi suussa törröttäisi! Nansi ja Kamu saivat nukkua kahdestaan tarhassa, meidän omistajien saunoessa ja rupatellessa illasta...


Lauantai valkeni vielä kurjemman kelin merkeissä. Puolillepäivin oli odoteltava, ennen kuin kehtasi ulos kastumaan. Sade ei vain ottanut laantuakseen ja oli treenattava hieman märissä olosuhteissa. Otimme koirien kanssa ensin pieniä tottispätkiä pihalla, mm. seuraamista, luoksetuloa ja paikalla oloja. Hienosti meni, vaikka fiilis oli sateen vuoksi matala. Samalla harjoittelimme myös näyttelykuvioita jälleen, yhdessä aina mukavampi! Tuli todistettua, että koirat osaa säässä kuin säässä. Molemmat juoksivat ja seisoivat erittäin hyvin ja saatiin paljon harjoitusta. Lieksan ryhmishän on jo ensi viikonloppuna!

Sunnuntaina aurinkokin kehtasi näyttäytyä ja vedeltiin viimeisiä päiviä mökillä. Koirat kirmasivat hyväntuulisina metsässä ja kuvat onnistuivat huomattavasti paremmin hyvässä valossa. Haikein mielin treenailtiin vielä hieman ja lähdettiin kotia kohti. Illalla vasta väsynyttä koiraa olikin!

Maanantaina 26.4 olikin Kamun kanssa ensimmäiset ohjatut TOKOtreenit Nurmeksessa. ALOluokan liikkeitä alettiin treenaamaan noin kymmenen hengen porukassa. Kamu käyttäytyi todella hienosti, alkuun namipalkka ei paljon kiinnostanut, mutta motivaatio kasvoi kun palkkana olikin 10cm risunpätkä. :--D Harjoittelimme maanantaina luoksepäästävyyttä, paikalla oloa, seuraamista kytekkytä, sekä liikkeestä mahan menoa. Kamu oli mallioppilas, niin hienosti meni kaikki!
Keskiviikkona olisi tarkoitus mennä kentälle treenailemaan ihan valkkareiden kesken, Kamu saa treenailla nyt kahden tätinsä kanssa! ;-) Siitä myöhemmin lisää!

26.4 ZORRO TÄYTTI MYÖSKIN 4 - VUOTTA!!!!

0 kommenttia: