sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Treenejä ja näyttelyilmoituksia


Ollaan Kamun kanssa treenailtu nyt parina päivänä taas ihan kotioloissa. Koiraan on tuonut pientä puhtia lisää patukka, jota se on saanut yksikseen ilman vetoleikkejä nyt retuuttaa. Kepit ja lumipallot ovat myös innostaneet koiruutta. Vähän sääliksi käy, kun eihän noi namit Kamua kiinnosta. Se varmaan jo ihmettelee mun unohtaneen mikä patukan oikea merkitys on?
Olen huomannut, kuinka herra jaksaa keskittyä jo liikkeen hiomiseen huomattavasti paremmin kuin muutama viikko sitten. Se malttaa korjata perusasentoa ja seuraamista ym. jo todella hyvin. Kuunteleekin tarkemmin! Ehkäpä tämä pieni treenitaukoilu on tehnyt tehtävänsä?

Tässä nyt innolla odotamme Lieksan ryhmänäyttelyä 9. toukokuuta, joka onkin Kamun ensimmäinen näyttely. Hyvällä tuurilla luultavasti miekin olen jo saanut tuon inhottavan selkätuen pois, ja päästää juoksemaan kehässä "vapaana".
Samoin ilmoitin myös Kamun jo Joensuun KVhen, joten jäämme innolla odottamaan!

1 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Niin se odottelee kasvattajakin täällä kovin malttamattomana, että pääsette tekin niihin kehiin! Mutta sanovatpa tuomarit ihan mitä tahansa, sitä tosiasiaa ei muuta mikään, että Kamu on NIIN komea koirapoika! <3<3<3