sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Tuusniemi RN

Oikein mahtava viikonloppu takana! Olin ilmoittanut Kamun Tuusniemelle lyhyen matkan takia, sekä isäpuoleni pohjanpystykorvan ensi kertaa pentuluokkaan. Kumpanakin päivänä meillä oli tuomarina tiukka Tuula Savolainen. Kamu oli lauantaina kehässä 24 muun valkoisen kanssa ja esiintyi oikein mallikkaasti. Päivän saldo oli ERI, SA, VAK1, PU ja VSP!!!
Arvostelu on tässä:
"2,5 vuotias. Tyypiltään erinomainen, hyvät mittasuhteet omaava nuori uros. Pigmentti tänään hieman haalea. Tummat silmät ja hyvät korvat. Kaunis ylälinja. Tasapainoisesti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä raajaluusto ja käpälät. Hyvä turkki. Liikkuu kaikinpuolin erinomaisesti."

Tänään sunnuntaina lähdimme kehään Sahdin kanssa. Pentua vähän jänskätti alkuun, mutta hienosti jaksoi kehässä juosta ja seisoa näin ensikertalaiseksi! <3 Tulos oli hurmaava PEK1, ROP-pentu ja KP!!!
Tässä myös Sahdin arvostelu:
"8kk. Viehättävä. Hyvät mittasuhteet omaava uros. Hyvä pää, joskin vielä hieman voimakkaat otsaluut. Hyvät korvat. Hyvin tilava runko. Hieman luisu lantio. Hyvä häntä ja rakenne. Liikkeessä vielä pentumaisuutta ja pentuturkki."

2 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

ONNEA vielä kerran molemmista päivistä; hienot tulokset kerrassaan! Ja miten loistava arvostelu Kamulle! <3 I'm so proud, again!

Essi kirjoitti...

Onnea komealle Kamulle upeasta suorituksesta! Toivottelee Vilma ;)