perjantai 4. toukokuuta 2012

Onnistunutta kevättreeniä

Eilen otettiin kunnon treeniä liejuisella pihalla. Treenasin Kamun kanssa Avoimenluokan liikkeitä tulevia kisoja varten. Kaikki onnistui oikein mallikkaasti. Nyt pureuduin paikallaoloon, sillä minua harmitti viime kisojen töppäily. Kymmenen minuutin paikallaolo sillä aikaa kun itse siivosin koirien tarhaa, hyvin onnistui. Kamua hieman kyllästytti koko odotus, sillä välillä se lepuutti päätä tassunsa päällä. Lopuksi kunnon palkkausta ja vire pysyi yllä.

Ensimmäistä kertaa kokeilin erikoisvoittajaluokan paikallaoloa kotipihassa ilman häiriöitä. Otin reilun mittaisen 5 minuutin odotuksen makuultaan ja heti perään kahden minuutin istumisen. Olin yllättynyt missä ryhdissä poika istui ja odotti kun mamma oli piilossa. Tämä onnistui yllätyksellisen hienosti!

Loput Avon liikkeet meni aika rutiinilla läpi. Kaukot ja luoksetulon pysähdys onnistui kerrankin hyvällä motivaatiolla! Koira teki vaihdot salamannopeasti ja ohjaaja oli tyytyväinen. Lopuksi tein tunnarin kaksi kertaa ja hyvin onnistui. Selvästi oli hyötyä siitä, että kapulat olivat ulkona tuulettumassa. Tästä on hyvä jatkaa treeniä kohti kisoja.

2 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Kirjoitin jo eilen kommentin, mutta ei näköjään ollut tallentanut. Kokeillaanpa uudestaan :) Onnea siis kovasti kisoihin! :) Milloinka teillä ne nyt olikaan? Ootko siis menossa muualle kuin sinne Nurmekseen sitten ja Joensuun vai mitenkä, mie en muista nyt ? :)

Hanna kirjoitti...

Tässäpä teille haaste! :)
http://oivakoira.blogspot.com/2012/05/hyvan-mielen-haaste.html