tiistai 5. kesäkuuta 2012

VOI VOI kun meni hyvin

Viikonloppu vietettiin Kamun kanssa siskotytön luona Joensuussa. Meillä oli ohjelmassa muun muassa tokoa, agilitya ja esineruutua. Hyvin jaksoi koirat vielä sunnuntaina kisatakkin!

Lauantaina tehtiin Kamulle pikakoulutusta Hannan kanssa. Opetettiin kaukot uusiks kokonaan ja luoksetulon pysäytystä hiottiin myös. Kamu alkoi nousta hyvin istumaan kaukoissa ja olin kyllä tyytyväinen. Tunnaria alettiin myös hinkata kuntoon kun koira oli vähän pihalla koko asiasta. Sitä on nyt hyvä kotona jatkaa, aivan kuten ruutuakin. Kiitos Hanna!

Sunnuntaina oli hyvä ilma kisaamista ajatellen. Helteessä nää koirat ei jaksa, joten sää suosi pienellä sateella ja muutamalla asteella lämpöä. Koirat jaksoivat tosi hyvin! Chaka kisasi voittajaluokassa ja teki mahtavasti töitä Hannan kanssa. Muutama liike nollille mitättömän pienien virheiden takia, ei ollut siis ykkönen kaukana! Kyllä se vielä napsahtaa sieltä!

Olin Kamun suorituksiin erittäin tyytyväinen! Tuomari oli tiuka niin kuin TOKOssa pitääkin. 154 pistettä saatiin kasaan. Kaket ne lipsahti nollille, mutta ei silleen harmita kun muuten veti ysiä ja kymppiä. Se on vielä keskeneräinen liike. Kamu jaksoi tosi mallikkaasti tehdä ja vire oli kiva. Luoksetulon pysäytyksestä napsahti 9 sillä koira pysähtyi kuin seinään! Olin iloinen<3

Kisojen jälkeen oon vähän miettinyt, että josko me suorilta noustais kanssa voittajaluokkaan. Sieltä on sen verran vähän enää opeteltavaa, joten kyllä me taidetaan niin tehdä. Kisoja ei nyt ole kuin syksyllä vasta, niin tässä keretään treenata vähän enemmän.

Sateisen hyvää kesälomaa kaikille ;-)

1 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Kyllä vain, treeniä ja kohti voittajaa! :)
Kamu oli kyllä hieno mies kisoissa <3 Teki niin upeesti!!!