maanantai 12. elokuuta 2013

Joensuun näyttely Kehven osalta takana!

Lauantaina saavuimme sateiselle näyttelypaikalle Joensuuhun. Herra K oli ihan tättärää kun oli niin paljon koiria ja niiiin paljon enemmän hajuja. Junnuluokkaan oli ilmoitettu Kefen lisäksi toinen uros, ihanaakin ihanempi Sisu, jota olin aina netin välityksellä ihastellut. Pojilla oli päivän ikä-ero ja muutenkin Sisu oli Kefelle hurmaava vastus. Olin jutellut Sisun omistajan Emmin kanssa naamakirjassa ja innolla odotin myös hänen tapaamistaan. Pakko sanoa, että tämä kaksikko hurmasi minut täysin, niin ihana ihminen ja mitä ihastuttavampi koira!

Minulla oli tarkoitus, että Kefen esittää joku muu kuin minä, molempina päivinä. Lauantaina Satu tuli esittämään Kehvelin. Ensin siinä treenailtiin ennen kehää ja poika vaikutti ihan normaalilta ja toimi Satun kanssa hyvin. Mutta entä kehässä? Silloin iski paniikki. Kefe oli ihan lukossa, ei suostunut juoksemaan Satun kanssa kunnolla, eikä seisomisessakaan ollut kehumista. Niinpä tuloksena oli niukasti EH/Juk2. Mutta onneksi Sisu-komistus korjasi potin ollen ERI/1 PU SERT ja vieläpä ROP! Onnea Emmi hienosta tuloksesta! Ja kiitos Satu vielä, vaikka aika kauhee tapaus oli tuo koira:D

Kefen tempauksen jälkeen päätin mennä sunnuntaina itse kehään. Ja onneksi meninkin, sillä esiintyminen oli aivan toista luokkaa. Poika napotti seisoa oikein kauniisti ja juoksi hyvin. Olin ylpeä, sillä oikeaoppinen "belgiseisotus" onnistui täydellisesti. Tuomari Dominic Harris oli jotain niiin ihmeellistä, etten vastaavaan vielä aiemmin ollut törmännyt. Hän arvosteli Kefen seisten itse tuomari teltan edessä vesisateessa, käskien minut telttaan sisään koiran kanssa!? Seuraavaksi tuomari alkoi marmattaa löysistä ranteista ja käski minun teipata Kefen ranteet kolmesti päivässä ylämäki juoksutusta varten! WTF!? Ihme äijä, ei ole Kefen ranteiden löysyys ainakaan siitä kiinni, etteikö olisi pennusta asti juossut vapaana mitä monipuolisemmassa maastossa. Noh, kaikkia ei voi miellyttää. Tulos sunnuntaina ERI JUK2. SisuSiiseli uusi lauantain potin, onne jälleen Emmi! ;)

Tässä arvostelut vielä:
Lauantai 10.8 Nagler Magal Yolanda, Israel
"Typical, correct head.Good (joku) and muzzle. Correct top. Balanced neck. Would like a bit longer neck. Correct topline and tailset. Good angulations behind. Unfortunately the dog dosen`t want to move well today. He needs training for the ring. Correct coat" 
JUN EH JUK2

Sunnuntai 11.8 Harris Dominic, Ireland
"A bit round on eye. Good neck and shoulder. Nice topline. Good angulations. Very meal in front. Moving well behind little lose front"
JUN ERI JUK2

p.s  joukossa voi olla jotain ihmesanoja ja virheitä, sillä käsiala oli aika mahdoton...

Hieno Sisu 10.8 PU SERT ja ROP!

0 kommenttia: