maanantai 19. elokuuta 2013

Pantoja ja viimehetkien jännitystä

Kuuden päivän päästä tähän aikaan ainakin Kefen osalta kisat ovat jo ohi. Joka ilta kun yritän nukahtaa, pyörii seuraamiskaaviot, ruutuunlähetys ja nouto mielessä. Olen aina kerrannut muutamaa päivää ennen kisoja mielessäni yksilösuoritusten kulkua, mutta tämä on jo ennennäkemätöntä. Minun ja Kamun debyytti voittajassa, sekä haave saada Kefelle ykkönen avoimesta, onko tässä nyt tuplasti haaveita ja toiveita? Ilmeisesti on, koska kisat pyörii päällimmäisenä mielessä miltein koko ajan.

Huomenna on vuorossa kisojen niin sanottu kenraaliharjoitukset, jolloin vedetään treeneissä luokat möllityyliin läpi. Eli kisanomaisesti mennään. Kamulla on alkanut ruutuun juokseminen tökkiä. Jotenkin se ei hae ruudun paikkaa kunnolla ja olen nyt vahvistanut sitä, että kun pinkoo kovaa eteenpäin niin sieltä se löytyy. Huomenna päästään treenaamaan onneksi samaisella kentällä, jossa kisat sunnuntaina pidetään, joten pienimuotoinen kotikenttäetu on kyllä ihan poikaa!

Kefen nouto on ottanut onkeensa. Toissapäivänä poika teki täydellisen noudon, joten liike alkaa olla jo hallussa. Olihan tuo jo aikakin saada se kuntoon viikkoa ennen kisoja:D Mutta paineen alla noin "tuore" liike voi epäonnistua. Kaukoista puhumattakaan, se ei totisesti ole Kefen vahvinta osaamista! Nousee silloin kun huvittaa ja matkan pidetessä ei tahdo älytä, että tässä pitäis kuunnella. Noh, ensi sunnuntain tulokset puhukoot puolestaan.

Viikonlopun aikana on tullut väkerreltyä taas pantoja ja hihnoja tutuille, niistä hieman kuvasatoa:


1 kommenttia:

BeaTheShepherd kirjoitti...

Ihanat pannat! :)