tiistai 7. tammikuuta 2014

Treeniä kera kartioiden

Nyt kun on taas muutama sentti tullut lunta (kivasti peilijään pinnalle), niin ollaan päästy tuolla rannan tuntumassa pienellä pläntillä treenailee. Koska tila on ollut rajallinen, olen ottanut kartiot apuvälineeksi. Pienessä tilassa olen pienentänyt kaikkea, ruudunkin koko oli noin 1,5x1,5. Tarkoituksena siis treenata tarkkuutta. Ruudussa paikan on oltava täysin oikea, että niin pieneen alueeseen saa esimerkiksi Kamun kokoisen koiran mahtumaan. Tämä treeni meni hyvin, koira tarjosi ajoittain aivan täydellisen paikan. Otettiin useita kertoja lähetyksiä eri suunnista ja hienosti alkoi luonnistua.

Kefelle ruutu on vielä aika uusi juttu, mutta samaa harjoitusta tein myös pikkumustan kanssa. Ongelmana Kehvelillä on irtoaminen. Jos ei oo palkkaa ruudussa, et treenaan vain oikeaa paikkaa, niin koira jää helposti etualalle... Noh, keretään me tähän pureutua ennen kun se Voittajan aika on.

Sitten treenasin kartioilla myös seuraamista. Paljon pujottelua, pysähdyksiä ja eri kääntymisiä. Tällainen harjoittelu auttaa kropan hallintaa kovasti. Molemmat pojat suoriutuivat oikein hyvin. Kamulle otin lisäksi jääviä tuohon pujottelun yhteyteen, istu-seiso-maahan-seiso-istu-maahan tyyliin. :)

p.s Mulla oli hienot puhelimella kuvatut videot liikkeistä, vaan eipä suostu blogger lataamaan niitä...


0 kommenttia: