keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Me ollaan kotiuduttu


Tässä on nyt kohta kaksi viikkoa muutosta ja me ollaan kotiuduttu oikein hyvin. Koirat on pyöriny mulla mukana joka paikassa ja melkeinpä joka ilta oon käyny äitin luona lenkkeilemässä. Yksin tulee sitten rymyttyä oman asutusalueen lähiympäristöt. Keväiset kelit ovat hellineet meitä ja ollaan käyty läheisen sataman rannalla kävelyllä. Siinä pikku metsikössä on pystynyt vähän juoksuttaa vapaana koiria ja tehdä esineruutua. Minun yllätyksekseni Kefe muisti tosi hyvin enskan saloja ja toimi kuin unelma. Kamulle tein kerralla vaikeamman ja mukana oli mm. avaimet ja linssinsuojus. Ai että oli ilo katsella miten molemmat koirat työskenteli häntä heiluen. 

Eilen käytin Kefen rokotuksella ja poika sai tosi paljon kehuja luonteestaan ja turkin kiillosta. Ylpeyden aihe jatkui tänään treeneissä kun poika loisti niin hienolla kontaktillaan. Tuulisesta säästä johtuen en voinut kartioiden kanssa tehdä ruutua en mitään. Mutta seuraamista ja noutoa otettiin kyllä. 

Sain sähköpostia myös Kuopion Vepe porukalta ja he kertoivat että treenit alkaa kahdesti viikkoon pyörimään kunhan vedet vähän lämpenee. Joten eiköhän me Kamun kanssa pian taas päästä tositoimiin!
0 kommenttia: