torstai 27. maaliskuuta 2014

Mikä tekee sut onnelliseksi, tekee mut onnelliseksi

Käytiin parisen viikkoa sitten treenailemassa Mirvan, Teijan ja Raijan kanssa Muuruveden Maatalousoppilaitoksen parkkiksella. Mukaan mahtui kahdeksan valkoista ja tämä mun yksi mustis. Treenisää oli oikein kaunis mutta tuuli tuiversi niin, ettei kartiot meinanneet pysyä pystyssä. Treenasin molempia koiria aika kisanomaisesti, palkaten toki. Ihmeekseni molemmat pojat tekivät töitä tosi hyvällä tatsilla ja jopa Kamu piti yllä hyvää kontaktia. Yleensä se älyää vähänkin kisoja muistuttavat tilanteet ja alkaa höllätä kontaktia ja olla "hälläväliä"- asenteella. Nyt kuitenkin oli toisin!

Kamun kanssa otin seuraamista, ruutua, luoksetuloa ja hyppynoutoa metallikapulalla. Kaikki meni oikein hyvin. Seuraaminen oli vähän poikittamista, mutta kontakti säilyi. Hyppynoudossa ei ongelmaa, Kamulle on aivan sama mitä heitetään niin kaikki kannetaan kyllä takas.

Kefen treeni oli myös suhteellisen hyvä. Kontakti pysyi seuratessa, mutta koira edistää pirusti. Saatiin kisapaikka Nurmekseen Mauri Pehkoselle ylihuomiseksi, joten odotan kauhulla! Noh, me tehdään parhaamme. Luoksetulo on ongelma! Joko koira tulee täysiä mun luo pysähtymättä tai hiippailee ja ennakoi käskyä. Takapalkkaa ja etupalkkaa on vuoroteltu. Näillä eväillä me nyt mennään kokeilee lauantaina.

Kiitos kuvista Teija Heinonen!


0 kommenttia: