sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Ensimmäinen vuorokausi kotonaEilen ajettiin aamulla Turkuun hakemaan Roki poika kotiin. Kamu oli tietysti mukana aluksi autuaan tietämättömänä asiasta. Piian ja Janin luo saapuessamme varmaan Kamukin jo aavisteli, että taasko niitä naskalihampaita ollaan katsomassa. Tällä kertaa kuitenkin yksi lähti mukaan. Roki oli tosi kiltisti koko automatkan. Ensimmäiset kilometrit se itkeskeli jonkin verran ja haketui sitten viileään lattialle nukkumaan. Unta riittikin sitten kotiin saakka.

Heti saapuessamme sisälle aloitti Kamu mököttämään. Se vältteli pentua katseellaan ja haki huomiota syömällä kaikki pennulle esille laittamani luut. Kamuhan ei tavallisesti syö edes possunkorvia, mutta kylläpäs nyt kelpasi. Roki olisi halunnut temmeltää ja leikkiä Kamun kanssa, mutta vanhemmalla herralla oli nyt sulateltavaa tässä asiassa.

Yö meni oikein hyvin, hieman pentu oli rauhaton ja itkeskeli välillä. Muutaman kerran se minut herätti ja tuli aivan sängyn viereen nukkumaan minun pitäessä kättä sen selän päällä. Ihmeekseni pentu ei ole tehnyt vielä yhtään tarpeitaan sisälle, vaan kaikki hoituu ulkoillessamme.


Tänä aamuna Roki sai heti herättyään älyttömät aamuhepulit. Kamu katsoi kauhulla kun penska spurttasi ympäri asuntoa ja yrittii vaivihkaa aina ryöstää sanomalehden suuhunsa ja painella karkuun. Niinpä päätin pakata koirat autoon ja suunnata Ojangon kentälle vähän näyttämään ympäristöä pennulle ja harjoittelemaan vähän Kamun ohjausta. Kentällä Roki oli todella reipas. Ei haahuillut Kamun perässä vaan oli kiinnostunut minusta ja tekemisestä minun kanssa. Palkkasin pentua luoksetuloista ja leikitin patukoilla ja pallolla. Hienosti poika innostuu leluista ja ihmeekseni kantaa ne minulle takaisin oitis jos heitän niitä yhtään etemmäs.

Roki ei paljon välittänyt agiesteistä vaan tutki niitä innolla. Pari kertaa se meni putkestakin ihan oma-alotteisesti. Lopuksi otin Kamun pyörimään kentälle myös samaan aikaan ja pojat juoksivat putkissa peräkkäin. Kamua otti selvästi päähän, että pentu oli nyt jo vallannut hänen treenialueensakin. Kamu murjotti korvat luimussa ja yritti taas vältellä Rokia viimeiseen asti. Pentu ei tunnu välittävän moisesta käytöksestä vaan nukahti kiltisti aivan Kamun jalkojen juureen :)

7 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Voi mikä nalle! <3

Maarit kirjoitti...

On kyllä maailman suloisin Roki! ❤️ Muistakaa nyt pitää Kamuakin hyvänä ettei se ihan loukkaannu pennun tulosta! 😊

Unknown kirjoitti...

Onnea pennusta, on ne vaan suloisia! Kaverille taisikin matkustaa Rokin veli (Tanjalle) :)

Unknown kirjoitti...

Voi eiiii, mikä karvanassu! Ihana :3

Maria kirjoitti...

On kyllä ihan ylisöpö pallero :)

Unknown kirjoitti...

Ihana. Ja ihania kuvia!

Irvikissa kirjoitti...

Voi ei kun olen niin lutuisen näköinen kun kannan patukkaa :3