torstai 10. syyskuuta 2015

Kuulumisia treenirintamaltaYritän ottaa itseäni niskasta kiinni blogin suhteen, ei vain yhtään inspiroi kirjoittaa. Koirien kanssa ollaan kuitenkin käyty treenailemassa yhdessä ja yksikseen. Sain viime sunnuntaina seuraa Tanjasta ja Lumista Heurekalle, kun treenailtiin valkoisten kesken. Sää suosi ja koirat oli ehkä hieman liiankin vireessä. Tehtiin paljon perusjuttuja pentujen kanssa ja otin pitkästä aikaa Kamulle ohjattua, tunnaria ja ruutua. Sain Tanjan kuvaamaan videolle Kamun touhuja, joten ajattelin tehdä teille videopostauksen kunhan saan muokattua videoita tarpeeksi lyhkäsiksi, jotta ovat sitten mukavampi katsoa.

Roki on edistynyt tokojutuissa kivasti. Sen kontakti on parantunut ja korvat pysyy hyvin kuulolla. Minusta on vaan hyvin jännä treenata sitä kun se on sellainen raukean iloinen touhupeppu, joka kuitenkin on niiin paljon laiskempi tekemään kuin Kamu. Mutta enköhän mä totu ja jospa juniorikin loytää moottoria kunhan ikää tulee lisää.

Treenattiin pentujen kanssa ohituksia ja kontakteja. Lumi on Rokille hyvä häiriö, koska ovat niin monet kerrat päässeet riekkumaan vapaana. Nyt oli kuitenkin päätetty jo ennakkoon, ettei pennut leiki keskenään vaan treenataan nyt kerrankin. Ohitustilanteet meni hyvin seuraten ja välillä istuen perusasennossa ja harjoitelen kontakteja. Otin Rokille myös ruutua ensimmäistä kertaa. Jätin pennun paikalleen noin 15m päähän ruudusta ja menin itse kutsumaan sen ruutukäskyllä ruutuun. Käskin maahan ja sitten bileet. Hyvin handlasi ainakin idean että ruutuun juostaan täysiä :D

Nouto ollaan pilkottu Rokin kanssa kivasti osiin. Poika osaa hyvin jo pitoharjoitukset joten mukaan olen ottanut myös kapulan nostamisen maasta ja sen hakemisen. Meillä on nyt noudossa tärkeintä se, että into säilyy muttei kapulaa saa mällätä. Pentu saa lähteä vielä kapulan perään ihan miljoonaa, ilman että odottaa mitään lupaa ja saa pudottaa sen vaihtaessaan leluun. Mennään siis ihan leikin varjolla:)

 Tanja ja Lumi harjoittelee seuraamista

 Lumin luoksari! :D 
 


 Roki melkein 5kk
 

Kuvissa yllä kokeillaan Lumin kanssa vähän seisomista.

0 kommenttia: