sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Pimeän keskellä pimeääEn ymmärrä kuinka voi olla niin masentavan märkää ja pimeää koko ajan? Motivaationi kaikkeen tekemiseen on ollut ihan hakusessa jo lokakuusta saakka, ei vain innosta tarpoa tuolla kurassa ja tihkusateessa koko ajan. Muualla Suomessa on saatu nauttia jo hieman valkeammasta maisemasta, täällä lumi kävi yhden aamupäivän verran maassa. Koirat ovat saaneet viettää hieman laiskempaa koiranelämää ja tehdä vaan kävelylenkkejä ja hieman jotain aivojumppaa. Ehkä pieni loma tekeekin ihan hyvää.

Minua ei mamma kiinnosta!

Rokin kanssa aloitimme näyttelytreenit näin viime tinkaan viikkoa ennen Messaria. Jo yhdestä kerrasta saimme paljon irti, sillä kouluttajamme on todella ammattitaitoinen ja hyvä handleri. Hän esitti treeneissä Rokia ja näytti minulle vinkkejä. Olen itse huomaamattani tehnyt paljon sellaista ylimääräistä säätämistä aina kehässä, asetellut koiraa ja pyörinyt miten sattuu oikean asennon löytämiseksi. Nyt aloimme opettamaan Rokille kehäkäyttäytymistä siten, että poika tarjoaa itse oikeaa asentoa ja minun ei tarvitsisi juurikaan muuta kun esittää koira (eikä koko ajan asetela sitä oikein). Helpommin sanottu kuin tehty! Penska kyllä asettaa jo etujalat hienosti vierekkäin, mutta takajalkojen asento on vielä hakusessa. Vielä on onneksi parit treenit ennen H-hetkeä.

Onko teistä lukijoista paljon tulossa porukkaa Messariin? Jos on niin valkkarikehällä voi törmätä! Pentukehä meillä on la 99. ja su 100 :-)

Herra 7 kk. 


1 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Vau onpa Rokista kasvanu komea nuori mies :) Tosi hieno!