sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Rakkautta ilmassa


Tänään 22.11.2015 Kamun ja Giran lempi leiskui onnistuneesti. Huisin jännää oli nähdä kuinka oma koira käyttäytyy tällaisessa tilanteessa. Olimme Kamun kanssa molemmat täysin kokemattomia koko touhusta, sillä itsekään en ollut koskaan edes nähnyt koirien astutusta. Aluksi Kamu oli vähän turhankin innokas ja meinasi olla sitä mieltä et hän hoitelee hommat vaikka väkisin. Muutaman Giralta tulleen muistutuksen jälkeen poika otti herrasmiehen roolin ja tämä tuotti hieman parempaa tulosta. Kokemattomuus näkyi kyllä pojan eleistä alusta saakka, mentiin vähän toheltaen mutta kyllähän ne hommat viimein hoitui niinkuin kuuluukin. Tiistaina otamme vielä uusintatreffit ja sitten jäämme jännityksellä odottamaan toivottua tulosta.

Pennuista odotamme aktiivisia, reippaita ja terveitä harrastuskoiria, jotka ovat mitä ihanimpia perheenjäseniä. Molemmat vanhemmat ovat terveitä, avoimia ja erittäin ihmisrakkaita. Molemmilla on harrastettu monipuolisesti ja niiden kanssa arki sujuu mutkattomasti. Blogissamme tulemme seuraamaan Giran odotusaikaa ja kertomaan pentujen kuulumisia kasvattaja-Oilin luota. Pentusuunnitelmasta voit lukea lisää täältä.

Mikäli etsit valkoista harrastuskaveria ja rakasta perhekoiraa jonka kanssa olisit kiinnostunut touhuamaan kaikenlaista uutta, niin ota rohkeasti yhteyttä. Kasvattaja-Oilin luona pääset tutustumaan rotuun (mikäli se on sinulle uusi) ja näkemään pentueen emän, ukin, velipuolen ja isotätin. Pentueen isää voi tulla myös katsomaan tänne Vantaalle. :)

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Voi että <3 Määki kyllä mielenkiinnolla seuraan tätä pentuetta vaikkei meillä ehkä vielä ookkaan oikea aika toiselle koiralle :) :/

Ronja kirjoitti...

Tottakai:) Blogissa tulee varmasti olemaan paaaaljon kuvia palleroista jos sellaisia meille suodaan!

Aliel kirjoitti...

Mukavankuuloinen yhdistelmä, pentuonnea. :)

Ronja kirjoitti...

Kiitos! Toivotaan että tärppäsi :)