torstai 14. huhtikuuta 2016

Ylpeä pienestä valkoisesta


Tänään oltiin kentällä taas Saran ja pikkuisen valkuaisen kanssa. Hurja miten nopeasti aika rientää, ensi maanantaina pennut tulevat jo 12 viikkoa. Kide oli oppinut todella hienosti viime viikolla ensi kertaa harjoiteltuja asioita ja oli taas innokkaana oppimassa uutta. Hurjan älykäs pikkuinen.

Nurmikentät on sulanut kivasti ja treenit luistaa taas hyvin kuivalla alustalla. Pojille tuli postin mukana alkuviikolla kaksi agi/tokoestettä. Nyt olisi tarkoitus kesän aikana opettaa Kamulle EVL:n uusi kierto-nouto-hyppy-liike. :D Samalla onnettomilla kepakoilla voi sitten treenata vähän agilityn ohjauskuvioita jos ei muuta niin ainakin koirien iloksi.

Myös erilaisia käännöksiä ja kiertoharjoitteluita ollaan koirien kanssa tehty. Rokille pelkkää merkin kiertoa ja Kamulla neljän merkin harjoitus, jossa koira joutuu tarkasti katsomaan mille merkille sitä ohjaan. Edelleen entisten sääntöjen merkille pysähdys kummittelee mutta yritetään nyt opetella se kierto sen verran selkäytimeen, ettei entiset tavat enää haittaa.


Rokin seuraaminen on nyt kyllä oikeasti parantunut ihan silmissä. Intoa ei tekemisestä puutu ja alkaa poika pysymään käännöksissäkin mukana hienosti. Hieman etupää keulii aina innostuksissaan mutta mieluummin niin kuin perästävedettävä malli. Tällä hetkellä työstetään vielä noutoa ja jääviä. Hiljaa hyvä tulee.

Sain myös hyviä uutisia! Roki DM N/N ja MDR1 +/+ eli täysin terve näiden osalta :)


Lopuksi muutama ihana pentukuva:


0 kommenttia: