torstai 8. syyskuuta 2016

Devoted One`s Leiri Riuttasalmella


 Melkein kaikki valkoiset omistajineen leirikuvassa. Kuva © Maria Similä

Buranan voimin täällä muistelen mennyttä viikonloppua Riuttasalmen leirintäkeskuksella. Flunssa kiusaa mutta olen niin onnellinen onnistuneesta leiristämme. Oili oli jo kauan suunnitellut pentutapaamista kaikille kasvateilleen ja kutsui minut mukaan heti B-pentueen synnyttyä. Niinpä kalenterissa oli jo kauan aikaa sitten punakynällä merkintä 2.-4.9 kohdalla.

Lauantaina meillä oli ensimmäisenä vuorossa viettitestaus. Testaajana oli SPKL:n maalimiesoppilas Mikael Lammi. Mies osasi todella hyvin leikittää erilaisia koiria ja vähän ohjaajiakin :D Vaikeinta oli ainakin minusta se narun jatkona oleminen ja "Ohjaaja paikallaan" käskyn toteuttaminen. Heikki kuvasi molempien koirieni testit videolle ja laitan ne tähän alle katsottavaksi. Mikael kehui molempien koirien viettiä ja halua leikkiä ihmisen kanssa. Kamu sai oikein vuolaat kehut hyvästä puruotteesta ja taisteluhalusta.

Kamun hyvä viettikäyttäytyminen ei tullut minulle yllätyksenä, mutta Roki hämmästytti minua. Haukkuminen ei ole koiralle ollut koskaan ongelma, mutta nyt minua ihmetytti eniten se, että Roki pystyi täyden huutoraivon jälkeen tuosta noin vain kääntämään moodin saaliille ja puremaan tyynyyn kiinni. Ehkä tällainen itsevarmuuden kasvatus tekee ihan hyvää junnulle.

Vesisade ei meitä lannistanut viikonlopun aikana, sillä ohjelmassa oli kaiken yhteisen oleskelun lisäksi esineruutua, näyttelyharjoituksia ja nose workia. Koirat jakosivat hienosti keskittyä yhteisiin treenihetkiin ja voi mitä nenän käyttäjiä nämä valkoiset ovatkaan. Minulle oli suuri ilo taas nähdä kuinka Kamun jälkikasvu oli kehittynyt ja aikuistunut niin vauhdilla. Niin hieno pentue kokonaisuudessaan luonteiden, toimintakyvyn ja ulkonäön osalta Giralta ja Kamulta tähän maailmaan tupsahti. Voi olla vain ylpeä.

Leirilä ottamiani kuvia löytyy TÄÄLTÄ ja pentujen pönötyskuvat löytyy koirien omilta sivuilta Pentuja-linkin alta.

Sen enempää sen leiristä höpise, sillä kuvaisin tällaisen pikkupätkän videota meidän puuhistamme viikonlopulta:)
0 kommenttia: