sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Tavotteita tulevalle kesälle


Ilman kunnollista suunnitelmaa lähtee homma menemään vähän sinnepäin. Ajattelin olla itselleni armollinen ja pitää tavotteet aika matalalla, koska mitään stressiä en aio nyt kesästä ottaa. Me nautitaan ja ladataan akkuja ensi syksyä varten.

Ihan ensimmäisenä tavotteena on saada kesän aikana Rokin kanssa asiat sille mallille, että voimme jatkaa yhteiseloamme sujuvasti. Nyt kun suunta on löytynyt niin tapoja täytyy vain juurruttaa koiran mieleen, jotta saadaan niistä käyttäytymismalleja. Tämä vaatii vaan helkkaristi toistoja ja onnistumisia.

Toisena tavotteena on päästä taas treenaamisen makuun. Tässä on nyt kaksi vuotta tehty vähän sinnepäin ja rämmitty suossa. Nyt päätin, että kerran viikossa täytyy saada ihan porukalla treenit aikaiseksi. Täytyy siis huudella häiriötreeniä tuolla facen ryhmissä. Pientä hiomista voi aina tehdä tässä omalla kotinurtsilla, mutta ympäristöä on vaihdeltava. Toivottavasti päästäisiin kesän aikana edes möllikisoihin!

Kolmantena tavotteena on saada syksyyn mennessä Rokille sertit kasaan ja Kamun kanssa pyörähdellä muutamat veteraanikehät. Näyttelykalenterimme näyttää tällä hetkellä tältä:

10.6 Hämeenlinna (Roki)
9.7 Nastola (Roki ja Kamu)
5.8 Kuopio (Roki ja Kamu)
20.8 Heinola (Kamu ja Roki?)

Luonnetesti 21.10 (Roki)
Helsinki KV Joulukuu 2017 (Kamu)

0 kommenttia: