sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Helmikuun talvikelejä


Etelä-Suomeen lumet ova sataneet ja sulaneet vuorotellen aina yhden vuorokauden aikana. Nyt on jälleen se vaihe, kun noin 20-30cm lunta tuli yhdessä vuorokaudessa ja ainakin hetken vaikuttaa siltä, että ne pysyvät maassa.

Kamun kastraatiohaava on parantunut hyvin ja karvatkin ovat alkaneet kasvaa leikkausalueelle hyvää vauhtia. Poika on ollut todella pirteä, mutta muutoin en ole mitään sen kummempaa eroa huomannut (paitsi ettei verta tai pissaa ole enää tippunut tippakaan!). Tänään päätin lähteä heti aamusta katsastamaan erästä vanhaa peltoa, jonka olin nähnyt auton kyydistä hetki sitten. Sää oli aurinkoinen joten kamerakin pääsi ulkoilemaan. 

Voi sitä riemua tosiaan kun pojat tykittelivät pitkin hankia uudelle peltoaukealla. Paikka oli todella rauhaisa ja ei tarvinnut olla koko aikaa kyttäämässä jokso jostain joku ilmestyy. Oikeasti rentouttavaa täällä päin olla välillä ihan rauhassa ilman muita ihmisiä ja koiria.

Oma mielikin pääsi rentoutumaan ulkoilmassa ja hangella tarpoessa. Voisi ottaa ihan tavaksi käydä lukemisen ohella maanantaina tai tiistaina aina vähän pidemmällä koirien kanssa, sillä tutut metsälenkit eivät kyllä saa aikaan näin pirteää oloa. Ja mikä parasta, koirat nukkuu tyytyväisenä.


0 kommenttia: