maanantai 17. joulukuuta 2018

Messukeskus 2018


Viikonloppuna juostiin jälleen messarissa, Suomen suurimmassa koiranäyttelyssä. Tällä kertaa omat koirat jäivät kotiin.  Minä vein kehään Rokin siskon Taikan ja sunnuntaina Kamun pojan Jedin. Kyllä oli rentouttavaa olla liikkeellä vain kameralaukkua kantaen, ilman painavia häkkejä ja nyssäköitä.

Lauantaina juostiin Taikan kanssa suomalaisella tuomarilla tuloksella AVO ERI4. Gentle Miracle`s oli lopuksi vielä ROP kasvattajaryhmä! Onnea Maarit.

Sunnuntaina saapuivat Oilin porukat ja kehään saatiin kolme upeaa Kamun jälkeiläistä viimeisimmästä pentueesta. Sain kunnian esittää Jedin (DO`s Complete Gentleman) sen toisessa virallisessa näyttelyssään. Hieman tutustuttiin toisiimme koiran kanssa ennen kehää ja eikun tositoimiin. Tämä mahtavan luonteen omaava nuorimies ei paljoa hätkähtänyt "mummoa" hihnan päässä, vaan liiteli rinnallani sulavin askelin.

Sulavat ja hienot liikkeet taisi huomata myös tuomari, sillä hän tuli jo ensimmäisen esiintymisen jälkeen sanomaan:"wau, tässä on parhaat liikkeet!". Niillä liikkeillä sitten juostiin loppuun saakka ja kyllä vaan sain olla ylpeä tästä isänsä pienestä kopiosta:

🏆ERI JUK 1 SA PU1 SERT VSP JV-18 ja V-18🏆

Olen vieläkin niin häkeltynyt tapahtuneesta, että tämä nuori mies tuli ja nappasi kaikki tittelit! Uskomaton menestys jatkui vielä, sillä Oilin toinen kasvatti vei myös narttujen junnutittelin. Kasvattajaryhmässä sijoituimme kolmanneksi Maaritin ollen jälleen ROP kasvattaja. 

Onnea ihan jokaiselle osallistuneelle ja erityisesti Julialle, joka luotti koiransi minun esitettäväksi. Sinulla on ihan superhieno koira, joka rakastaa kaikkia. Devoted One's Complete Gentleman "Jedi"
JUN ERI JUK 1 SA PU1 SERT VSP JV-18 V-18

Devoted One's Cosmic Glow "Bonny"
JUN ERI JUK 2 SA PN3 VARA-SERT

Devoted One's Cold As Ice "Kuura" (vasemmalla)
JUN ERI JUK 3
and
Devoted One KASV3

0 kommenttia: