tiistai 4. helmikuuta 2020

Muutosten tuulet puhaltaa


Pakko kirjoitella blogia näissä fiiliksissä kun tuli otettua tänään kivoja kuvia hyvin keväiseltä vaikuttavassa säässä ja muutenkin isoja asioita on tapahtumassa lähitulevaisuudessa. Viime päivät ovat menneet nopeasti kaiken kiireen keskellä, kun ollaan selvitelty aika paljon kaikkea kiinteistökauppaan liittyviä asioita.

Omakotitalon hankinta on ollut agendalla tässä jo tovin ja asuntonäyttöjäkin on tullut kierreltyä satunnaisesti jo yli vuoden päivät. Sopivaa vaan ei oikein ole löytynyt, sillä meidän vaatimustaso on ollut aika "vaikea" tänne kaupunkiin. Molemmat haluaa omaa rauhaa ja varsinkin minä tilaa ympärille (pihapiiriä, metsää, ulkoilumaastoja). Talonkin tulisi olla hyväkuntoinen ja etäisyydet eivät saisi olla liian pitkiä palveluiden ääreen ja töihin. Välillä alkoi jo tuntua, ettei tällaista yhdistelmää löydy ja on alettava rakentamaan uutta aivan tyhjästä.


Kaksi viikkoa sitten asiat kuitenkin alkoivat loksahdella paikoilleen ja nyt ollaan tilanteessa, jossa ensi viikolla on kiinteistön kuntotarkastus ja sen ollessa kunnossa voidaan tehdä kaupat. Paikka on kyllä miltein kaikilta osin sellainen kuin vaan voi toivoa ja työmatkakin on todella kohtuullinen tänne pääkaupunkiseudun liikenteeseen nähden (14km).

Toivottavasti kaikki menee hyvin ja kaupat onnistuvat. Sitten alkaakin aika uudenlainen elämä kun vauva syntyy ja pääsee omaan rauhaan asumaan useamman kerrostalovuoden jälkeen. Luulen, että varsinkin Uuno tulee nauttimaan muutoksesta.

0 kommenttia: