lauantai 28. joulukuuta 2013

Messari viikonloppu vuosimallia 2013


Nyt kun kaikki tämä Joulu hössötys ja kinkun mättö alkaa olla takana ja normaali ruoka tuntuu jo Jumalalliselta, voi hieman ajatella blogipäivitystä. Näin alkuun haluan sanoa, etten muista puoliakaan mitä olisin halunnut kirjoittaa, joten tapani mukaan tästä taitaa tulla tiivis paketti.

Ensin tärkein, Kennelliitto antoi vihdoin julki Kehvelin terveyden ja onneksi poika olikin terve kuin pukki! Lonkat B/B ja kyynäret 0/0! Olen erittäin iloinen, että omistan kaksi luustoltaan tervettä koiraa. Näin suuri kivi vierähti sydämeltä ja voin rauhassa haaveilla myös Kefen kohdalla kunnon harrastuskoiran urasta.

Sitten Messari kuulumisiin. Joka vuotuinen ”saan näyttelyistä tarpeekseni”-viikonloppu olikin tänä vuonna rankkaakin rankempi, eli kolmepäiväinen tittelien metsästys tapahtuma, jossa kilpailtiin perjantaina Helsinki Winner, lauantaina Nordic Winner ja sunnuntaina Winner titteleistä. Koiria oli joka puolella ja ihmisiä ainakin saman verran. Viikonloppu oli rankka, mutta iloa siihen toi ihanien ihmisten ja koirien näkeminen. Muutamia läheisiä ihmisiä oli kuitenkin joukosta pois, joten se sai mustan Helsingin tuntumaan entistäkin synkemmältä.Kamulle ei suurempia menestyksiä koko reissun aikana tullut, Eri oli päivän sana perjantaina ja sunnuntaina. Pohjoismaiden voittaja ainesta Kamussa ei ilmeisesti ollut, koska arvostelussa luki Kamun suloisen joulunenän kohdalla ”Häiritsevä pigmentti” ja ei kun vain VAL/EH:ta tiskiin. Muuten olin kyllä erittäin tyytyväinen koiraan tänä vuonna, sillä esiintymistavat olivat nyt huimasti ottaneet edistysaskeleita. Enää ei koira seissyt kehässä kuin kuollut lehmä, vaan nautti esiintymisestä häntä heiluen ja taisipa tuomari mainita kauniista esiintymisestäkin. Voisikohan syynä olla emännän hankkima pieni ”kehäpallo”?;)

Gentle Miracle`s kasvattaja ryhmällä meni oikein mallikkaasti. Helsinki Winnerissä juostiin Roppi kasvattajaksi ja käytiin heittää hieno läpijuoksu isossa kehässä. Seuraavat kaksi päivää oltiin hienosti kakkosina, paljon onnea Maarit! Ei sillä tuomarilla tainnut tästä hienosta kasvatustyöstä olla mitään pahaa sanottavaa? Oli meillä ainakin hienot jakut ja komea pörinä aina veljesten kesken rivissä. Alkaa 1-4 vuotisilla veljeksillä jo olla asiaa toisilleen.: D

Täällä meilläpäin on viimeiset viikot kelit olleet suoraan sanottuna perseestä, joka paikka niin liukas, että meinaa luita mennä poikki jos ulkona yrittää liikkua. Alkaa koirissa näkyä tällainen "lepäily".


0 kommenttia: